Connect with us

Actualitate

Alexandru Sibișan: Medalie de aur la Campionatul Național Ne Waza U 21

Published

on

Alexandru Sibisan judoka carolinatv

Alexandru Sibișan, judoka legitimat la CS Unirea Alba Iulia, s-a clasat pe prima treaptă a podiumului, la Campionatul Național Ne Waza U 21, organizat în 13 octombrie la Izvorani.

Sportivul nostru a concurat la categoria de greutate +81 de kilograme. La competiție au participat 20 de judoka, cei mai buni din țară, la această categorie de vârstă și greutate.

Alexandru Sibișan a demonstrat încă o dată talentul și dedicarea sa în acest sport, reușind să obțină medalia de aur într-o competiție extrem de dificilă. Performanța sa este cu atât mai impresionantă cu cât a fost realizată în fața unor adversari de excepție.

De asemenea, merită menționat că Alexandru s-a clasat pe locul 1 și cu echipa CSM Pitești, el fiind un sportiv cu dublă legitimare, reprezentând atât CS Unirea Alba Iulia, cât și CSM Pitești. Această reușită demonstrează calitatea pregătirii și talentul său în judo.

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian, care au contribuit în mod substanțial la formarea și dezvoltarea acestor tineri sportivi. Prin rezultatele obținute, aceștia își confirmă experiența și profesionalismul în domeniul antrenamentului sportiv.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate