Connect with us

Actualitate

Abracadabra și îndrăgitul magician Marian Râlea ne propun spectacolul „JUDECATA POVEȘTILOR”!

Published

on

armonii in sebes Abracadabra albacarolinatv

Surprize, bucurii pentru cei mici, muzică și dans într-un spectacol special care va avea loc în cadrul festivalului „Armonii în Sebeș”!

Sâmbătă, 19 august 2023, începând cu ora 18.00, în Parcul Tineretului din Sebeș va avea loc un eveniment interactiv dedicat celor mai mici spectatori, care se vor întâlni cu actorul Marian Râlea.

Magia poveștilor va fi întregită de participarea copiilor, care devin eroi de poveste. Aceștia vor juca toate personajele principale pozitive sub îndrumarea directă a magicianului Marian Râlea, implicându-se activ în judecata acestora.

Surprize, bucurii pentru cei mici, muzică și dans într-un spectacol special care va avea loc în cadrul festivalului „Armonii în Sebeș”!

Vă așteptăm, cu drag!

Actorul Marian Râlea activează în teatru, televiziune și film. El a absolvit Academia de Teatru și Film, București, promoția 1982. În anul 1991 a devenit realizatorul emisiunii Abracadabra la TVR 1, iar din anul 1995 al emisiunii SuperAbracadabra de la PRO TV.

Câteva roluri în teatru: Amphitrion – în „Amphtrion” – de P. Haks, Victor – în „Victor sau copiii la putere” – de R. Vitrac, Platonov – în „Platonov” – de A.P. Cehov, Chiril – în „Ivona principesa Burgundiei” – de Vitold Gombrowicz, Farfuridi – în „O scrisoare pierdută” – de I. L. Caragiale, Bufonul – în „Regele Lear” – de William Shakespeare, Petruchio – în „Îmblânzirea scorpiei” – de William Shakespeare.

Roluri in filme: Andrei – în „Buletin de Busurești”, Sergiu – în „Păstrează-mă doar pentru tine”, Matei – în „Cenușa păsării din vis”, Dinu – în „Pasaj”, tatăl Irinei în „Luna verde”.

Premii care i-au fost decernate:
– Premiul pentru cel mai bun actor de comedie pentru rolul Lysander din „Visul unei nopți de vară”, W. Shakespeare, la Festivalul Național de Teatru „I. L. Caragiale”;
– Premiul pentru cel mai bun actor al anului pentru rolul Benedict din „Mult zgomot pentru nimic” de W. Shakespeare, rolul Farfuridi din „Scrisoarea pierdută”, după I. L. Caragiale etc.

În prezent este actor la Teatrul Bulandra din București.
Marian Râlea a creat Teatrul Național pentru Copii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate