Connect with us

Actualitate

Un bărbat din Cugir a fost reținut de polițiști pentru conducere fără permis și inducerea în eroare a organelor judiciare

Published

on

cugir politia

A ignorat semnalele acustice și luminoase ale echipajului de poliție și și-a continuat deplasarea

Un bărbat din Cugir a fost reținut de polițiști pentru conducere fără permis și inducerea în eroare a organelor judiciare. Ar fi condus fără permis, iar pentru a scăpa de răspundere a reclamat că i-a fost furat autoturismul.

La data de 27 ianuarie 2022, polițiștii din Cugir au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 33 de ani, din Cugir, care este cercetat pentru conducere fără permis și inducerea în eroare a organelor judiciare.

politia cugir
Politia Cugir

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 25 ianuarie 2022, în timp ce conducea un autoturism la care avea atașată o remorcă încărcată cu lemne, a ignorat semnalele acustice și luminoase ale echipajului de poliție și și-a continuat deplasarea, pe un câmp.

Polițiștii au găsit autoturismul abandonat și l-au indisponibilizat, împreună cu remorca încărcată cu lemne.

Ulterior, pentru a scăpa de răspundere, bărbatul a sunat la 112 și a reclamat faptul că, anterior, i-a fost sustras autoturismul.

În urma probatoriului administrat, față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

În plus, polițiștii i-au aplicat sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9.900 de lei, pentru lipsa asigurării de răspundere civilă a autoturismului și remorcii, lipsa inspecției tehnice periodice și pentru că nu a putut prezenta documente legale de proveniență pentru cei doi metri cubi de material lemnos transportat. Acesta din urmă a fost confiscat și predat în custodia unui ocol silvic.

Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia