Connect with us

Actualitate

Strategii de sănătate cu Ion Dumitrel, președinte CJ Alba

Published

on

Sănătatea, una din prioritățile Consiliului Județean Alba

Strategia județeană de sănătate este supravegheată de Consiliul Județean Alba prin funcționarii săi dar și de Direcția de Sănătate Publică Alba. Aceasta a fost creată pentru a putea fi ascultate doleanțele și nevoile practicanților din acest domeniu dar și ale pacienților.

Strategia de sănătate a fost aprobată în anul 2018 în Consiliu Județean și de atunci este pusă în practică.

La nivel local, o altă problemă ridicată este revenirea în vechiul sediu a Policlinicii în incinta Spitalului Județean de Urgență Alba. Lucrările la vechiul sediu ar trebui să fie gata la sfârșitul acestui an.

Lista cu investiții este una foarte vastă și acestea sunt enumerate de către Președintele Consiliului Județean, domnul Ion Dumitrel, în emisiunea Sănătatea de la A la Z.

Județul nostru este într-o scădere continuă din punct de vedere demografic, o spun statisticile, ceea ce v-a face ca populația să se înjumătățească în anii ce vor urma. Printre cele mai frecvente motive de deces enumerăm bolile cardio-vasculare, cancerul și bolile digestive.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia