Connect with us

Actualitate

Stadionul din Oarda de jos va purta numele unui ”milițian comunist”

Published

on

”Este de-a dreptul revoltat de faptul că sunt mulți sportivi care au adus cinste orașului și au dispărut în anonimat, iar numele unui astfel de milițian a rămas sa îl poarte un stadion“

Invitat în emisiunea “Fapte și Vorbe”, membru PNL Rareș Buglea, a afirmat că stadionul din Oarda de Jos, poartă numele unui “milițian comunist”.

El afirmă că acesta a fost unul dintre cei mai odioși din acea perioadă. Milițianul îi bătea pe toți cei care nu respectau regulile partidului și este convins că nu există cetățean în Alba Iulia, trecut de vârsta de 40 de ani, să nu fi auzit de “milițianul Romcea”, afirmă invitatul emisiunii Rareș Buglea.

”Este de-a dreptul revoltat de faptul că sunt mulți sportivi care au adus cinste orașului și au dispărut în anonimat, iar numele unui astfel de milițian a rămas sa îl poarte un stadion”.

1 Comment

1 Comment

  1. Arghius Ioan Aurel

    iulie 26, 2023 at 2:19 pm

    Pai normal! Tatal meu la facut cu toate eforturile! Romcea era ala ce injura de mama focului la toate meciurile! Asta e Romania. Ideea eu le-am dat-o ca macar stadionul sa-i poarte numele celui ce la facut si anume Arghius Aurel decedat in 1994 anternor oficial al echipei „Refractara” dar a mai antrenat si Unirea ca secund, Groapa cu lei Micesti, etc. Asa e la noi Unu cu munca si alti cu Laurii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate