Connect with us

Actualitate

Școala de Arte și Meșteșuguri Alba organizează înscrieri pentru zeci de specializări cultural-artistice

Published

on

admitere scoala de arte si mestesuguri augustin bena carolinatv

Școala de Arte și Meșteșuguri, din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, derulează în perioada 1 – 25 septembrie 2023, înscrierile pentru clasele care funcționează sub tutela instituției.

Școala este una dintre instituțiile prestigioase de învățământ cultural-artistic din România și oferă în planul de școlarizare din acest an nu mai puțin de 44 de specializări. Durata cursurilor este de 2, 3 sau 4 ani, în funcție de specializare, pe trei nivele de studii: începător, mediu și avansat. Toate specializările de meșteșuguri tradiționale se desfășoară fără a fi percepute taxe de școlarizare, cu scopul conservării și promovării meșteșugurilor respective, dar și pentru stimularea consumului de produse meșteșugărești autentice.

Perioada de înscrieri va fi 1 – 25 septembrie 2023, la sediul instituției (de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 15:00) sau online, prin accesarea link-ului și completarea formularului de pe site, valabil în perioada 1 – 25 Septembrie 2023 (https://www.culturaalba.ro/inscriere-la-scoala-de-arte-si-mestesuguri ).

Perioada de testare a aptitudinilor va fi 26 – 30 septembrie 2023, la sediul instituției, conform programului pe care școala îl va transmite tuturor celor înscriși. În final, lista cu persoanele admise, în funcție de rezultatele obținute la testarea aptitudinilor și de numărul de locuri disponibile, va fi afișată în 30 septembrie 2023.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate