Connect with us

Actualitate

Rușii spun că Zelenski e la Brașov. Vicepreşedintele SUA, Kamala Harris, vine mâine în România şi va avea o întâlnire cu Klaus Iohannis și… probabil cu Zelenski?

Published

on

zelinski romania carolinatv

Presa rusă susţine că Zelenski se află în România, la Braşov

Ria Novosti susţine într-un material că preşedintele ucrainean Zelenski, nu se află la Kiev ci este, cel mai probabil la Braşov.

Publicaţia rusă îşi susţine teza citându-i pe cei de la „War on Fake”, un canal de Telegram, care încearcă să demonstreze că înregistrările cu Zelenski din buncăr sunt de fapt nişte montaje editate şi trucate, realizate din alte locaţii decât Kievul.

Ministerul Apărării a anunţat marţi, că un număr total de 14 elicoptere ucrainene au solicitat aprobare de survol deasupra României, pentru a ajunge la Ghimbav (județul Brașov) pentru mentenanţă.

Totodată, Vicepresedintele SUA, Kamala Harris, vine in Romania vineri, 11 martie 2022, și va avea o întalnire cu Klaus Iohannis. Cei doi vor discuta despre măsurile aliate de consolidare a posturii NATO de descurajare şi apărare pe Flancul Estic, inclusiv perspectiva creşterii în continuare a prezenţei militare americane şi aliate în România, ca măsură suplimentară de asigurare a securităţii ţării noastre şi a întregii regiuni, scrie mediafax.ro.

S-ar putea ca afirmațiile pe care le fac rușii, cum că Zelenski s-ar afla în România, ajuns probabil prin aceste elicoptere la Brașov, tocmai acum când Vicepresedintele SUA, Kamala Harris, vine în Romania, s-ar putea să fie adevărate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia