Connect with us

Actualitate

Reguli noi la Spitalul Județean Alba

Published

on

Planul național de supraveghere și control al infecțiilor nosocomiale și monitorizare a urilizării antibioticelor și a antibiotico-rezistenței cuprinde 70 de spitale din întreaga țară și prevede ca spitalele să aibă o structură bine definită

Aceasta presupune modificări în structura organizatorică și de personal a unităților sanitare. Astfel, începând cu 1 august, la Spitalul Județean din Alba Iulia, familia și aparținătorii vor putea face vizite pacienților doar în intervalul orar 15.00-18.00. Nicoleta Coșarcă, managerul spitalului a explicat într-o conferință de presă susținută în 12 iulie, că această măsură este menită să întărească siguranța pacienților. Aflat pe lista unităților din România unde au fost descoperite probe neconforme în urma controalelor realizate la dispoziția Ministerului Sănătății, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia s-a constituit parte civilă în dosarul Hexi Pharma, solicitând contravaloarea livrărilor din ultimii 5 ani, în valoare de 300.000 de lei.  Totuși conducerea spitalului renunță să mai acționeze individual ân judecată compania. Programul de vizitare actual, este de luni până vineri între orele 15.00-20.00, iar sâmătă și duminică, între 10.00-20.00. Pentru pacienții care vin cu bilet de internare pentru o zi sau pentru investigații paraclinice procedura va fi doar aceea de prezentare a biletului de trimitere la poartă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia