Connect with us

Actualitate

Refugiile montane, posturile sezoniere și bazele Salvamont vor fi dotate cu dezinfectant

Published

on

salvamont

Posturi sezoniere și baze Salvamont, pregătite pentru turiști

Muntele ne așteaptă să îi călcăm din nou pe cărări, iar, pentru ca drumeții să fie în siguranță și să poată respecta regulile de igienă și la mare înălțime, vom dota refugiile montane, posturile sezoniere și bazele Salvamont din România cu soluție dezinfectantă.

Mită la Romgaz: 200.000 de euro pentru aprobarea cumpărării unui teren

Din Apuseni până în Făgăraș, din Bucegi până în munții Rodnei, salvamontiștii, ajutați de partenerii acestui proiect și de toți cei care vor să ne fie alături, vor începe amplasarea de dozatoare cu soluție dezinfectantă, în cât mai multe refugii montane, posturi sezoniere și baze Salvamont, astfel încât, odată cu revenirea pe munte, acestea, să poată fi folosite de turiști.

Preocuparea permanentă a salvamontiștilor din întreaga țară este prevenirea evenimentelor montane și reducerea numărului de accidente pe munte. Muntele, cel pe care îl iubim atât de mult și care ne atrage permanent, ne pune acum în fața unei noi provocări, să nu răspândim între noi acest coronavirus. Haideți, împreună, ca iubitori ai muntelui, deopotrivă drumeți, practicanți ai sporturilor montane și salvamontiști să demonstrăm că muntele și activitățile montane nu reprezintă un factor de propagare a acestui virus. Fiți alături de Salvamont România și partenerii săi în campaniile de reducere a numărului de accidente pe munte” – Sabin Cornoiu, șeful Salvamont România.

CCR: Amenzile din starea de urgență, NECONSTITUȚIONALE

Această operațiune va fi unul dintre primele semne care ne vor arăta dacă civilizația a revenit pe munte. Sperăm ca soluțiile dezinfectante să rămână în refugii, iar cei care trec pe acolo să înțeleagă că au fost duse pentru a fi folosite de toți iubitorii de munte” – Dan Burlac, președintele Alpin Film Festival.

Advertisement

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia