Connect with us

Actualitate

Promovare electorală USR – PLUS, cu Beniamin Todosiu, Emanuel Ungureanu și Teodor Holhoș

Published

on

Candidatul alianței USR-PLUS, alături de un deputat și un consilier local

În lanțul acesta al slăbiciuniloe e și Casa de Asigurări, unde sunt angajați care nu sunt conșienți că sunt acolo pentru a putea rezolva problema pacienților. Eu nu mai cred ca Statul poate să-și rezolve aceste situații și cred că acele școli de management sanitar ar trebui să aducă profesioniști.

SONDAJ Alba Carolina TV: alege pentru CAMERA DEPUTAȚILOR din 6 DECEMBRIE 2020

Nu toți medicii sunt corupți sau hoți. Suntem prea puțini, ca medici, avem profesioniști dar cred că la câte probleme există suntem prea puțini penru a face mai multe, spune deputatul Emanuel Ungureanu.

Emanuel Ungureanu
Emanuel Ungureanu

SONDAJ Alba Carolina TV: alegerile pentru SENAT din 6 DECEMBRIE 2020

Avem șansa ca cetățeni să trimitem oameni în Parlament, ”oameni fără hoție”. Am puțin timp și pe care-l aloc Consiliului Local pentru a schimba Alba Iulia în bine. Dacă oamenii de la vârful politicii dau o odirecție bună, țara se va îndrepta în direcția aceea, declară dr.Teodor Holohoș.

teodor holhos
dr.Teodor Holhos

ANGAJĂRI fără concurs la ISU Alba

Este o problemă sănătatea și am văzut în continuare că se pot produce tragedii în spitale, chiar după 10 ani de la ultima tragedie. De 30 de ani, datorită acestei hotții generale, asistăm neputincioși că ăsta este sistemul nostru de sănătatea. Mergem să ne facem bine la spital, nu pentru a merge pe ultimul drum, spune candidatul USR-PLUS, Beniamin Todosiu.

Beniamin Todosiu
Beniamin Todosiu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia