Connect with us

Actualitate

Program testări redobândire permis auto

Published

on

redobandire permis auto alba iulia program

Examinările pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere se vor desfășura în continuare doar pe bază de programare.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba informează că, în cursul lunii iunie 2020 examinările pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere se vor desfășura în continuare doar pe bază de programare și cu respectarea regulilor de distanțare socială.

Persoanele care vor participa la examinare vor purta, obligatoriu, mască și mănuși.

Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a, începe luni, 15 iunie

Examinările vor avea loc în fiecare zi de joi, începând cu ora 17,00 și vor fi realizate doar în baza programării telefonice pe care candidații o pot face la Serviciul Rutier la numărul de telefon 0258 806.161 interior 20221 și 20223.

Candidații sunt rugați să respecte regulile de distanțare socială și cele impuse de restricțiile de circulație, în condițiile stării de urgență și să aibă asupra lor mască și mănuși de protecție.

Sebeş: ‘Sănătatea populației este prioritară, iar pentru aceasta, poluarea din Sebeș trebuie redusă’

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia