Connect with us

Actualitate

Premiul Mentor pentru excelență în educație – ediția a 8-a, 2017

Published

on

Gala Premiilor Mentor 02-05-2017_albacarolinatv

Ultimele 2 săptămâni pentru nominalizări la Premiul Mentor pentru excelență în educație.

 

Premiul Mentor pentru excelență în educație se acordă anual pentru 10 profesori și antrenori care au descoperit tineri talentați și au avut grijă de ei la începutul carierei lor, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Programul este organizat pe plan național începând din anul 2010 de către Fundația Pentru Comunitate, fondurile fiind asigurate de MOL România.

Prin recunoașterea și premierea publică, organizatorii doresc să atragă atenția asupra valorii muncii educaționale, asupra acelor profesori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Termen de nominalizare: 31 Decembrie 2017

Orice persoană poate să facă nominalizare atât în nume propriu cât și în numele unui grup. Nominalizarea trebuie să contureze atât calitățile profesionale cât și pe cele umane ale persoanei propuse, și să evidențieze rolul mentorului în viața și cariera discipolului.

Detaliile și formularul de nominalizare se găsesc pe http://pentrucomunitate.ro

Anual se premiaza 10 antrenori și profesori.

Sebes: Sosirea lui Moș Crăciun, Concert de colinde și obiceiuri străbune

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia