Connect with us

Actualitate

Premiera spectacolului „Tati e trăsnit” va avea loc la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Teatrul de Păpuși „Prichindel”

Published

on

teatru de papusi alba Tati e trasnit

Teatrul de Păpuși „Prichindel” este pregătit să dea startul unui nou proiect

Spectacolul „Tati e trăsnit” are la bază un text contemporan, semnat de Paula Fünfeck, o artistă completă (este cântăreață, autor de piese de teatru, regizoare și compozitoare), tradus de Elise Wilk, dramaturg, jurnalist și traducător de teatru, și regizat de Claudia Machedon. Echipa acestui proiect este formată din Claudia Machedon – regizor artistic, actorii Teatrului de Păpuși „Prichindel”: Iulian Costea și Mădălin Costea, regizor tehnic – Elena Madaras, filmare – Călin Popa și Ioana Bogățan – manager.

Teatrul de Păpuși „Prichindel” este pregătit să dea startul unui nou proiect – Teatru contemporan pentru săli de clasă. Este un proiect inedit, inițiat și câștigat la AFCN (Administrația Fondului Cultural Național) de Asociația Română pentru promovarea Artelor Spectacolului, derulat în parteneriat cu teatrul nostru.

ANAF:contribuabilii care realizează venituri din prestarea unor activități de înfrumusețare/întreținere corporală. Până când se poate depune Declarația unică?

Prin acest proiect ne-am propus să intrăm în școlile municipiului și județului pentru ca teatrul să se insereze în rândul copiilor și a adolescenților mult mai aproape decât a făcut-o până acum. O banală sală de clasă se transformă în scenă, iar spectacolul este cât se poate de viu, dar și educativ.

Premiera spectacolului „Tati e trăsnit” va avea loc vineri, 6 mai 2022, la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia, orele 12:00.

Așa cum textul care stă la baza acestui spectacol are un mesaj clar pentru copii, pentru adolescenți, mesajul nostru, prin acest proiect, este acela că ne dorim să fim cât mai aproape de comunitatea în care ne desfășurăm activitatea și căreia îi dedicăm toate realizările noastre

Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia