Connect with us

Creştinism

Pr. prof. CONSTANTIN NECULA CONFERENȚIAZĂ ÎN PROGRAMUL FESTIVALULUI „LUCIAN BLAGA” DE LA SEBEȘ

Published

on

constantin necula sebesNecula

Ne pierdem adesea, dacă nu mereu! Și nu doar pe noi, ci și răbdarea, cumpătul, încrederea, iubirea, speranța. Avem nevoie întotdeauna să conștientizăm că suntem în barca Celui care nu ne lasă să ne scufundăm”. Constantin Necula

Municipiul Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” transmit gânduri de mulțumire părintelui Constantin Necula pentru generozitatea de a fi acceptat invitația de a susține o conferință în programul Festivalului Internațional „Lucian Blaga”, vineri, 13 mai 2022, ora 19.00, în Parcul Tineretului din Sebeș.

Spectacol artistic la Sebeș, sâmbătă, 14 mai 2022, pe scena amplasată în Parcul Tineretului

Părintele Constantin Necula este preot ortodox, doctor în teologie, conferențiar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu și autorul a numeroase volume de predici, de studii și articole. A publicat studii în română, franceză, italiană și germană și a participat la peste 400 de conferințe în țară și în străinătate.

Părintele Necula are o activitate impresionantă și este îndrăgit de public pentru modul nonconformist și accesibil în care reușește să transmită mai departe bogăția de cunoaștere și înțelepciune acumulată în decursul anilor.

           Conferința va fi urmată de un recital susținut de Corala „Armonia”.

Advertisement

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia