Connect with us

Actualitate

Poliția Orașului Câmpeni: dosare penale pentru doi bărbați care și-ar fi amenințat partenerele cu moartea

Published

on

campeni

La data de 17 ianuarie 2023, în jurul orei 11,00, Poliția Orașului Câmpeni a fost sesizată, prin 112, de către o femeie de 47 de ani, din Câmpeni, cu privire la faptul că a fost amenințată de către concubinul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, femeia ar fi fost amenințată, cu moartea, de către concubinul său, în vârstă de 44 de ani.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de partenera sa.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

La data de 17 ianuarie 2023, în jurul orei 14,30, o femeie de 34 de ani, din Câmpeni, a sesizat Poliția Orașului Câmpeni cu privire la faptul că a fost amenințată de către concubin.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, ar fi amenințat-o, pe femeie, cu acte de violență.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului provizoriu de protecție, iar bărbatul a fost înlăturat, imediat, din locuința comună.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate