Connect with us

Actualitate

OPINII: De la măcelărie la…democrație.   Prof. Ioan Romeo Mânzală

Published

on

democratie

Vă aduceți aminte de perla lui Ciolacu: ” generația actuală  este obligată să salveze România distrusă de comuniști”?

Va rămâne în analele istoriei cu această frază pe care nici nebunii nu o acceptă. Comuniștii au lăsat o Românie de 23 milioane de oameni, fără datorii, care fabrica avioane, diamante, avea agricultură irigată, pământul tot aparținea românilor, producea energie dublu față de azi etc. Tu, care te pretinzi noua generație, ce dracu ai făcut? Ești irecuperabil! Decât să fi ,,marionetă” la guvernare, mai bine mergi acasă, la Buzău.

 Lansarea pandemiei a dus la depopulare

Despre Păpușarii Psihopați Planetari, oricât de înfiorători vi i-ați imagina, trebuie să știți că au și o latură ludică, iubesc foarte mult jocurile, mai ales cele războinice. Distracția lor preferată este să pregătească și să declanșeze războaie, pentru ca, mai apoi, să poată salva spectacolul. După încheierea unui război, distracția preferată a păpușarilor este să intervină în calitate de „salvatori”. Imediat ce și-au încheiat cel mai drag și reușit măcel planetar de până acum, cel de-al Doilea Război Mondial (ce a fost și un război test, de calibrare), păpușarii psihopați și-au zâmbit mefistofelic în bărbi, și-au strâns ghearele veninoase și, considerând că stăpânesc suficient de bine știința războaielor  globale, s-au așezat la masă pentru a proiecta la treilea și Ultimul Război  Mondial.

De ce se presupune că va fi ultimul? Pentru că, după încheierea măcelului, Păpușarii Mondiali vor instaura oficial Guvernul. Puținii supraviețuitori ai Marii Depopulări, lăsați în viață doar pentru a fi sclavii slujitori și preaslăvitori ai Stăpânilor Păpușari, nu se vor mai putea înmulți haotic, creând atâta disconfort și mâhnire Păpușarilor. Nu, nici vorbă de așa ceva. Fiecare nou sclav va mai putea veni pe lume doar cu aprobarea autorităților numite de către Guvernul Păpușarilor. Vor avea Guvernul lor.

Ce facem noi în acest timp?

Eh, ne mai distrăm, ne mai ”simtem” bine, behăim încrezători și aprobatori la (dez)informații oficiale și „științifice”, ne îngrijorăm responsabil pentru „schimbările climatice” și „virușii nenorociți”, condamnăm și înfierăm cu dreaptă mânie intelectuală pe toți  ”conspiraționiștii”, chiar dacă a doua zi suntem nevoiți să recunoaștem (doar în sinea noastră) că aveau dreptate. Mai „salvăm planeta” stând nespălați cât mai mult cu putință, mai arborăm steagul „prietenilor” ukri la profil și milităm vitejește pentru suveranitatea lor, în timp ce ironizăm cu superioritate pe inculții ce îndrăznesc să creadă că nici nouă nu ne-ar strica un pic de suveranitate. Ne mai amuzăm copios și de medievalii înapoiați ce presupun că psihopații păpușari ne pregătesc foametea și holodomorul.

Auzi la ei, conspiraționști analfabeți și needucați! Ei cred că mărirea explozivă și criminală a prețurilor energiei și materiilor prime, refuzul lor asasin de a cumpăra gaze și petrol de unde este mai ieftin, pentru că… sancțiuni, în favoarea cumpărării acestora de unde este „corect  politic”, la prețuri de zece ori mai mari, închiderea forțată a fermelor zootehnice pentru cele mai puerile și aberante motive, mituirea cu subvenții a fermierilor de către aceleași guverne, pentru a lăsa sute de milioane de hectare de terenuri agricole în paragină, incendierea profesionistă a altor milioane de hectare de terenuri agricole pe rod, taman înainte de cultură recoltelor, închiderea planificată a economiei mondiale pentru pretexte pandemice sau de creștere a prețurilor energiei, pe scurt, ei cred că fleacurile astea ar putea provoca foamete mondială. Auzi la ei, cum se vaită de drobul de sare, ca în povestea lui Creangă.

Nu vor medievalii să se împace cu ideea că vom mânca viermi și lăcuste. În treacăt fie spus, chiar admițând că viermii și lăcustele ar fi delicii culinare, oare de unde vom lua necesarul de miliarde de tone de asemenea „delicii”? În concluzie, asistăm impasibili la maturizarea și fortificarea uriașului monstru ce se pregătește să ne devoreze.

Ne-am lăsat cumpărați!

Oare cum am putut decădea atât de mult? În doar trei generații, păpușarii au reușit să îndobitocească miliarde de oameni, cumpărându-i cu mărgele de sticlă colorată și tinichele poleite, oferindu-le doar condițiile de relativă stabilitate și oarece confort, mângâindu-i pe creștete și spunându-le zilnic că sunt inteligenți și frumoși, că sunt liberi și independenți, că trăiesc în democrație, și alte asemenea baliverne. Oamenilor le-a plăcut, au crezut poveștile frumoase și l-au dat uitării pe Dumnezeu. Au ajuns să se închine științei, instituțiilor oficiale, politrucilor, artiștilor, bancherilor, într-un cuvânt, diavolului. Așa că, dacă avem puterea să ne vedem cum suntem cu adevărat, trebuie să recunoaștem că merităm pedeapsa ce ni se pregătește. Poate că a venit vremea să ne căim pentru rătăcirile noastre, să ne cere Domnului să ne ierte și să ne lumineze mințile.

N-are rost să mai hrănim speranțe deșarte. Păpușarii psihopați sunt deciși să ne extermine. O antilopă înconjurată de o haită de câini sălbatici este absolut sigură că acei câini vor s-o sfâșie și doar print-o minune mai poate scăpa cu viață. Nicio secundă nu crede că jucăușii câini vor doar să se joace cu ea. Oare noi, oamenii, suntem mai ușor de păcălit decât animalele din junglă? Se pare că da. Singura noastră preocupare din acest moment ar trebui să fie găsirea unor soluții de a scăpa din ambuscada letală pe care păpușarii sataniști ne-au pregătit-o.

Oare mai există șanse de scăpare?

Cheia înțelegerii situației actuale constă în paradigma funcționării economiei mondiale. Atâta vreme cât păpușarii mondiali au avut de lucru cu plantarea slugilor lor obediente la vârful conducerii fiecărei „țări suverane, libere și independente”, economia mondială a fost lăsată să funcționeze după principiul „științific” al pieței libere. Sigur că da, e știință pură acest principiu liberal, al jefuirii sălbatice al celui mai sărac de către cel mai bogat și realizarea de profituri oricât de mari, chiar cu prețul călcării pe oricâte cadavre. Principiul jefuirii libere și sălbatice stă la baza prosperității națiunilor „civilizate”, este chiar esența istoriei întregii omeniri. Numai că, oricât de crud și de nedrept am găsit că acest principiu al piețelor „libere”, plutocrații păpușari nu mai vor nici așa.

Nu mai vor „să facem profit”, lucru de neînțeles pentru oamenii simpli. Oare de ce nu mai vor profit plutocrații? Au înnebunit de tot? Mirarea omului simplu vine din dresajul său. Acum plutocrații psihopați vor doar să-și salveze planeta și să se bucure în tihnă de ea, lipsiți de vacarmul agasant al miliardelor de sclavi deveniți acum inutili. Oare am putea să le „furăm” măcar o halcă din planeta pe care au pus stăpânire? Cum am putea s-o facem? Plutocrații stăpânesc întreaga planetă prin două instrumente, slugile lor plantate în conducerile tuturor statelor și prin organismele internaționale, adevărate instrumente ale diavolului, în frunte cu ONU- Organizația Națiunilor Umilite (sic!).

Este un păienjeniș diabolic, șansele unui popor de a se rupe din această plasă mortală fiind aproape de zero. Cum ar putea s-o facă? Sper să nu vă gândiți la glume proaste, gen schimbarea viermilor politruci și trădători prin „alegeri libere și democratice”. Să fim mai inteligenți de atât, să îndrăznim să credem că un grup de oameni curajoși ar reuși să dea o lovitură de stat cu ajutorul armatei sau chiar al poporului, să-i aresteze toți trădătorii din clasa politică, administrație, servicii, să scoată țara de sub jugul cămătarilor și a instituțiilor internaționale etc. Ar putea avea un final fericit o asemenea lovitură îndrăzneață? Greu de crezut…

Realizați că dacă o asemenea țară ar îndrăzni să-și proclame suveranitatea și independența față de păpușari, încă de a doua zi s-ar trezi într-un blocaj paralizat? Amintiți-va când guverna PSD? A sosit M…e PSD…Știți ce făcea Iohannis și #rezist!

Pentru un final fericit

Ar trebui îndeplinite unele condiții necesare (și încă insuficiente). Acea țară trebuie să fie foarte mare și foarte puternică economic și militar, să fie extrem de greu de cucerit de către armatele de mercenari ale păpușarilor. Mai este nevoie și ca țara care ar încerca să scape din plasa mortală a păpușarilor să fie extrem de bogată în resurse naturale diversificate și să aibă capacitatea prelucrării acestora, fără să fie nevoită să apeleze la „parteneri” șantajiști externi, întru-un cuvânt, să-și fie sieși autosuficientă.

Vă gândiți la țara la care mă gândesc și eu? Prima țară care ne vine în minte și care ar putea zdrobi integritatea acestui puzzle mortal, pregătit să ne sufoce, sigur că da, este Rusia. SUA nu s-ar putea califica sub nicio formă, n-au cum să fie autosuficienți, ei fiind doar o gașcă de profitori. ”Să nu-mi spuneți de nuș’ce alianțe, BRICS-uri și alte asemenea butaforii regizate de către aceeași păpușărime mondială. Alea sunt nutreț pentru rumegătoare”, spunea Albert Toma.

Dacă în Rusia (sau în orice țară comparabilă ca mărime și ca forță) nu se va produce ruperea din unanimitatea supunerii absolute în fața adunăturii de decrepiți ce formează păpușărimea mondială, sfârșitul nu se întrezărește mult mai aproape decât își imaginează cei mai mulți dintre noi.

Al dumneavoastră, același,

  Prof. Ioan Romeo Mânzală

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate