Connect with us

Actualitate

OARE CINE ESTE ÎN SPATELE DOSARULUI AB 2628. Concurs la Casa de Asigurări de Sănătate Alba

Published

on

Un melanj dintre ROȘU și ALBASTRU din ligheanul pus la dispoziție de USR-PLUS

Zilele acestea a fost inițiat concursul pentru ocuparea fotoliului de DIRECTOR GENERAL la Casele Județene de asigurări de sănătate .

Publicarea finalului primei etape ne arată că pentru CAS-Alba este un singur candidat în județul nostru. Interesantă situație în contextul în care deocamdată avem numai un cod de identificare a candidatului, respectiv AB 2628 !

alba carolina tv descopera
Cine-i, cine-i aici?

De ce interesant? pentru că nu avem de unde ști dacă se continuă mandatul, început în 2013,  pentru actualul „Director general” , instalat la momentul respectiv prin „hiraulica politică a PNL-ului ” ce a fost ulterior cuplată, pentru susținerea în postul respectiv,  in 2016  la sistemul de „ridicare” în scaunele deconcentrate  a tot felul de inși locali, sub înaltul profesionalism HIDROPOLITIC al  deputatului  PSD de Alba, Dl. IOAN DÎRZU.

Vezi și Concursuri de partid regizate pentru Casele de asigurări de sanatate

În fapt, mandatul prelungit al actualului Director General al CAS-Alba , constite una  din situațiile în care  se demonstrează „pe față” că „PĂPUȘARII ‘ intereselor locale , înveliți în mantia roșie sau albastră a puterii, își spală ” îmbracămintea” intereselor financiare  în acelasi „lighean” al intereselor personale și de partid. 

De fapt în structurile celei mai  ‘mafiotizate ‘institutii din Romania , adica CNAS , sunt nenumarate situații în care politicul a fost de acord în „contumacie ‘cu starea lucrurilor. 

Interesant,  cine se ascunde în spatele acelui cod, nu de alta însă poate acum este momentul în care înceteaza anumite „imponderabilități” demne uneori de carta siciliana în ceea ce privește respectarea legislației cotidiene în activitatea curentă a unei case de asigurari județene.

Poate că ulterior finalizarii concursului, probabil în luna mai și nu ca în 2016, la ” PAȘTELE CAILOR” cum s-a întamplat atunci, nu vom mai întâlni situații de genul celor enumerate mai jos, respectiv ;

– contracte pe diferite domenii medicale, din portofoliul CAS Alba în, incheiate cu firme medicale ale aceluiași medic în care acesta era angajat în trei contracte de munca cu norma întreagă, însumand zilnic 23 de ore din sărmana zi de douazeci si patru de ore!!!!!

– plata simultană a unor personaje din eșichierul medical local atât pentru concedii medicale prelungite (peste un an neîntrerupt) și activtatea concomitentă sub statutul de „clinic sănătos’ în cabinetele private aflate în relație cu aceeași ‘binecuvantată instituție locală”

SPAMerul USR Adrian Simion încă rezistă

– creșterea susținută în peisajul local al ingrijirilor la domiciliu a unei noi zâne cu același destin ca renumita firmă „ALICIA…….” care a făcut „cariera de aur” în relația cu C.A.S.M.B . pe acest domeniu de activitate sub înaltul protectorat al Generalului Marian Burcea.

– îmbolnăvirea subită pe perioada organizării concursului  dealtfel ratat,  în 2016, și revenirea cu delegație la întoarcerea din convalescentă în „fotoliul cu blaniță” al instituției județene.

      Sunt doar cateva ipostaze de la care se naște firesc întrebarea, oare dacă  în spatele codului invocat anterior, se află aceeași persană care a colaborat cu doi dintre ultimii patru Președinți ai CNAS care sunt personaje prezentate în media națională cu delapidari de milioane de euro în gestionarea fondurilor FNUASS, ce fel de reformă sau schimb de tabieturi, pentru că este  absurda deja perspectiva reformei în sanatate, se va putea face în viitor în sfera asigurarilor de sanatate?

La ciolanul USR-PLUS. Mihail David a ajuns vicepreședintele Gărzii de Mediu pe România

În fapt în sistemul medical romanesc, suntem de 30 de ani într-o permanență „PANDEMIE MANAGERIALA” în sensul dezastrului abilităților conducatorilor, indiferent de nivelul instituțional în ierarhia acestora,  pe care tocmai sistemul vrea să le trieze!!!

     Halal măciniș, slabe șanse să obținem pita cea de toate zilele din sfera sănătății, de altă culoare, va fi probabil,  un melanj dintre ROȘU și ALBASTRU din ligheanul pus la dispoziție de USR-PLUS! 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate