Connect with us

Actualitate

O țară cu 80% VACCINAȚI întră în zona ROȘIE. Cum e posibil?

Published

on

crestere numar infectati olanda

Conform datelor primite de la DSP, mai multe țări au intrat azi în zona galbenă din zona verde iar unele în zona roșie.

România se confruntă cu o situație dificilă, cu multe decese, acuzate în mare parte de numărul redus al celor nevaccinați împotriva COVID-19 – conform anumitor specialiști.

Scandalul de proporții în Europa. Ursula von der Leyen, investigată pentru legături cu firma Pfizer. Contractul de 1, 8 miliarde de doze de vaccin

Comitetul Național pentru Situații de Urgență  a aprobat Hotărârea nr. 95 privind
actualizarea listei țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat, iar printre modificările survenite apare și Olanda.

Olanda este COMPLET VACCINATĂ în proporție de 80%.

Ponderea adulților care sunt COMPLET VACCINAȚI împotriva COVID-19 în Spațiul Economic European (SEE) începând cu 28 octombrie 2021, poate fi văzută aici.

olanda cazuri covid

Până la 5 octombrie 2021, un total de 2.011.530 de persoane au fost testate pozitiv pentru coronavirus în Țările de Jos.

De când primele cazuri confirmate de coronavirus au fost diagnosticate pe 27 februarie 2020, cazurile au escaladat zilnic în țară. Cel mai mare număr de cazuri într-o singură zi a fost raportat pe 17 decembrie 2020 la aproximativ 12,5 mii, conform statista.com.

De ce o țară COMPLET VACCINATĂ în proporție de 80% se confruntă cu un număr tot mai mare a cazurilor de COVID-19?

Da, România duce lipsă de medicamente pentru tratarea acestui virus însă o țară dezvoltată cum e Olanda, medicamentele și numărul mare a celor complet vaccinați e total opus situație noastre.

Pfizer recunoaște că vaccinul are efecte secundare serioase


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia