Connect with us

Actualitate

NOU MEDICAMENTUL ANTI-COVID, PREȚURILE VACCINURILOR SE PRĂBUȘESC, IOHANNIS/CÎȚU AU CUMPĂRAT 120 DE MILIOANE DE DOZE

Published

on

nou medicament covid scade pretul vaccinului

Mascaradă planetară…, virusul a fost creat artificial și pandemia indusă ca parte din războiul geopolitic menit să reseteze ordinea mondială

Consultantul si analistul politic Cozmin Gușă comenteaza pe pagina sa de Facebook:

„În câteva luni va fi scos pe piață Molnupiravir, produs de către compania farmaceutică Merck, despre care până și Fauci a declarat după testări că te vindecă de Covid-19, fără a mai fi necesare nici internarea și bineînțeles, nici vaccinul. În mod clar că în câteva săptămâni vor mai apărea medicamente similare, care vor prăbuși strategia cinică și periculoasă a marilor companii/guverne ce vor să ne bage pe gât vaccinul, neținând cont de consecințele pentru sănătatea noastră, ci doar de bani.

Scandalul de proporții în Europa. Ursula von der Leyen, investigată pentru legături cu firma Pfizer. Contractul de 1, 8 miliarde de doze de vaccin

Acțiunile producătorilor de vaccin s-au prăbușit ieri pe burse după anunțul despre medicament, spre exemplu Moderna scăzând cu cca 10%, iar prețurile vaccinurilor se vor prăbuși și ele în mod accelerat, plus că dozele achiziționate de către noi vor deveni numai bune de aruncat. Am avertizat în luna iulie că acțiunea Iohannis-Cîțu de a ne burduși cu 120 de milioane de doze este păguboasă, nu s-a sesizat DNA decât în septembrie, așa că avem produsă o pagubă de câteva miliarde de euro, pentru că acel contract este ferm și cu obligația plății.

PNL-iștii au primit buletine de vot ”marcate” pentru Congresul PNL din București

Tot ieri și tardiv a început o investigație și la nivelul UE despre ilegalitatea achiziționării dozelor, ce-o vizează pe Ursula von der Leyen, nu m-aș mira să fie vinovată de fraudă, ea este oricum o recidivistă.

Nu vreau să cuantific aici frustrarea celor ce s-au vaccinat în mod inutil, e dureros, dar vreau să subliniez jegoșenia politicienilor, medicilor și mass-media ce-au participat la această mascaradă planetară, știind că virusul a fost creat artificial și pandemia indusă ca parte din războiul geopolitic menit să reseteze ordinea mondială…”

Advertisement

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia