Connect with us

Actualitate

Măsuri privind Controlul, Combaterea şi Eradicarea Pestei Porcine Africane

Published

on

pesta-porcina-solutii

Filtre constituite la intrările în localitate, prin care se aplică soluții de dezinfecție asupra autovehiculelor care tranzitează.

În urma ședinței Centrului Local de Combatere a Bolilor de ieri, 10 ianuarie 2020, in care s-a adoptat Planul de Măsuri privind Controlul, Combaterea si Eradicarea Pestei Porcine Africane, prefectul județului Alba Nicolae Albu, s-a deplasat impreună cu reprezentații principalelor instituții cu rol in gestionarea epizootiilor (DSVA, ISU, IPJ) pentru a verifica modul de implementare a masurilor adoptate.
VIDEO Problemele crescătorilor de porci:

În acest sens personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Alba, acționează in localitatea Boz prin 2 filtre constituite la intrările in localitate, prin care se aplică soluții de dezinfecție asupra autovehiculelor care tranzitează localitatea.

In aceste 2 filtre de dezinfecție actioneaza personal ISU, IPJ și SVSU Dostat.
Reprezentanții DSVSA acționează in localitatea afectata pentru dezinfectarea gospodăriilor, neutralizarea cadavrelor, informarea populației si inventarierea suinelor (a porcilor).

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia