Connect with us

Actualitate

Cum a fost scos un SUV dintr-un şanţ

Published

on

hiunday-tucson-zapada

În Munţii Şureanu, sptămânal maşinile de teren rămân blocate în zăpadă.

Azi-noapte în jurul orei 01:00 o persoană s-a deplasat la punctul de lucru al jandarmilor Postului de Jandarmi Montan Șugag, pentru a sesiza faptul că, o doamnă a ieșit cu mașina din decor, intrând în șanț, la 7 km de domeniul schiabil spre Luncile Prigoanei.

Vezi Blocați cu Hummer H3 în Munții Șureanu

Conducătorul auto era la bordul unui SUV, model Hyundai Tucson 4×4 şi se deplasau spre o pensiune din zona Luncile Prigoane, doamna şofer împreună cu soțul ei și cu încă o persoană.

Jandarmii s-au deplasat la locul indicat de bărbat, dar mașina nu a putut fi scoasă din șant, astfel că persoanele au fost transportate la pensiunea unde acestea urmau să fie cazate.

Vezi şi Mercedes G-Class blocat în şanţ, lângă pârtia de schi

Cei doi soți veniţi din Sibiu, au fost transportati de către un alt turist, iar cea de-a treia persoană de către jandarmi, urmând ca mașina acestora să fie tractată astăzi, cu un buldoexcavator.

Astăzi, cu ajutorul utilajului, mașina a fost repusă pe drum, iar jandarmii s-au reîntors la fața locului pentru a informa turiștii care urcau, sa rămână pe loc până la terminarea intervenției.

Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia