Connect with us

Actualitate

Let’s Do It, Romania! Ziua de Curățenie Națională” la Sebeș

Published

on

Let's Do It sebes

Au participat circa 300 de elevi de la toate instituțiile de învățământ locale și 126 voluntari

Acțiunea ecologistă „Let’s Do It, Romania! Ziua de Curățenie Națională” a avut loc și la Sebeș. Echipa coordonată de primarul Dorin Nistor a reunit peste 450 de voluntari. Au participat circa 300 de elevi de la toate instituțiile de învățământ locale, alături de 30 cadre didactice, 126 voluntari din cadrul primăriei și instituțiilor subordinate, consilieri locali. Au fost colectați 84 de metri cubi de deșeuri.

Sebeșul a dat stratul oficial al acțiunii de ecologizare la ora 10:00. Voluntarii au intervenit în cartierele Mihail Kogălniceanu, Aleea Parc, Aleea Lac, Lucian Blaga și Valea Frumoasei, în parcurile din oraș – Parcul Primăriei, Parcul Tineretului, Parcul „Mihai Eminescu” și Parcul Arini, în zona centrală a orașului și pe străzile din proximitate, precum și în zona străzii Alunului, unde s-a identificat o cantitate considerabilă de deșeuri. Nu au fost uitate nici localitățile aparținătoare: Petrești, Lancrăm și Răhău.

ecologizare sebes

Unitățile de învățământ participante au fost: Școala „Mihail Kogălniceanu”, Școala Gimnazială Nr. 2, Liceul Tehnologic, Colegiul Național „Lucian Blaga”, Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” și Școala Gimnazială Petrești. Unităților de învățământ li s-au alăturat și voluntarii din cadrul primăriei și instituţiilor subordonate: Direcția Generală de Asistență Socială, Medicală și Comunitară Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga”, Căminul de Persoane Vârstnice, Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență.

Europarlamentarii USRPLUS, inclusiv Dacian Cioloș, singurii români care au votat contra României

Primăria Municipiului Sebeș, SC Green Days, SC RER VEST SA/SC RETIM ECOLOGIC SERVICE SA, alături de echipa Let’s Do It, Romania! au asigurat sacii de colectare a deșeurilor și echipamentele de protecție. Transportul deșeurilor rezultate a fost asigurat de S.P.A.P. Sebeș, în parteneriat cu operatorul de salubritate SC Green Days.

Tinerilor voluntari le-au fost distribuite dulciuri și apă.

Ce a votat USRPLUS pentru întreaga Europă? Bărbatul poate naște iar menstruație pot avea și alte persoane

Advertisement

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia