Connect with us

Actualitate

Ce a votat USRPLUS pentru întreaga Europă? Bărbatul poate naște iar menstruație pot avea și alte persoane

Published

on

barbat gravid lege

Cioloș și USRPLUS trebuie să-și explice votul din Parlamentul European pe Raportul Matic în fața românilor, nu să se victimizeze

Dacian Cioloș, împreună cu alți reprezentanți USRPLUS, incearcă sa convingă lumea că nu au votat în Raportul Matic ceea ce, în fapt, au votat. Trec peste atacurile lor la persoană și rămân la chestiuni factuale, ce sunt scrise în raport:

1. Raportul Matic, la paragraful N, contine precizarea explicita ca barbatii pot „sa ramana insarcinati”, iar in astfel de cazuri ar trebui „sa beneficieze de masuri in ceea ce priveste sarcina si serviciile de ingrijire legate de nastere”.

Deci, pot sau nu bărbații să rămână însărcinați și, ulterior, dacă nu fac avort, să nască?

Că dacă nu pot, USRPLUS să ne lămurească de ce au votat așa ceva, iar dacă pot, să ne lămurească USRPLUS cum vor putea bărbații rămâne gravizi și apoi naște.

“POLISTIRENUL EUROPEAN” la prețuri de 3 ori mai mari. Marea bălăceală în fonduri europene

2. La paragraful P din Raportul Matic se spune ca „PERSOANELE GRAVIDE se confrunta cu diverse interventii medicale fortate in timpul nasterii…”.

In afara de femei, sunt si alte persoane care raman gravide si pot da nastere, de se confrunta cu „interventii medicale fortate in timpul nasterii”?

Coroborarea celor doua paragrafe este evidenta. Daca, conform paragrafului N, barbatii pot ramane insarcinati, evident ca la paragraful P nu mai puteau spune ca „femeile gravide” se confrunta cu interventii la nastere, asa ca au inlocuit femeie cu persoana, ca sa-i includa si pe barbati.

Europarlamentarii USRPLUS, inclusiv Dacian Cioloș, singurii români care au votat contra României

3. La paragraful 28 se face o invitatie statelor membre ale UE sa „asigure accesul la programele de EDUCATIE privind menstruatia pentru TOTI COPIII, astfel încât PERSOANELE CARE AU MENSTRUATIE sa poată face alegeri in cunostinta de cauza cu privire la menstruatie si la corpul lor”.

In afara de femei, sunt si alte persoane care au menstruatie? Si cine ar fi aceste „persoane”, altele decat femeile, despre care copiii vor fi invatati in scoala ca pot avea menstruatie?

”UE devine un loc în care gândacii și animalele domestice au mai multe drepturi ca oamenii”

Raportul Matic este cel mai radical sexo-marxist document elaborat si adoptat de o institutie europeana. Pe langa alte lucruri grave, acest raport redefineste notiunea de „femeie” si „barbat”!

Conform acestui raport, cel putin in UE, barbatul poate naste, iar menstruatie pot avea si alte persoane decat femeile. USRPLUS a votat nu doar ca aceste lucruri exista, dar si ca aceste lucruri sa fie invatate de copii la scoala.

”USR lasă impresia uneori că este plătit de ONG-urile LGBT”

Considerati potrivita o asemenea educatie la scoala, si daca da, de la ce varsta?

Le solicit celor de la USRPLUS sa raspunda public la cele de mai sus, iar acelasi lucru il puteti cere si voi. Votul lor va si ne afecteaza pe toti, prin urmare au obligatia sa raspunda public.

La adresa de mai jos gasiti discursul pe care l-am tinut in Parlamentul European cu privire la Raportul Matic, in care am spus ca prin votarea acestui raport, care prevede ca barbatii pot ramane insarcinati, UE se face de „rasul curcilor” in jurul lumii, scrie europarlamentarul PNȚCD Cristian Terhes.

Cine a votat pentru

Pentru au votat: Dacian Cioloș, Vlad-Marius Botoș, Vlad Gheorghe, Dragoș Tudorache, Alin Mituță, Ramona Strungariu și Nicolae Ștefănuță, toți membri ai USR-PLUS, din grupul Renew.

‘Șeful USR, partidul care a inițiat campania #FărăPenali, este supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE’

Cine a votat împotrivă

Împotriva raportului au votat: Traian Băsescu, Vasile Blaga, Rareș Bogdan, Daniel Buda, Chris Terheș, Cristian Bușoi, Gheorghe Falcă, Marian Grapini, Mircea Hava, Dan Motreanu, Vlad Nistor, Eugen Tomac, Lorant Vincze, Iuliu Winkler.

Cine a ales să nu voteze

Carmen Avram, Tudor Ciuhodaru, Corina Crețu, Siegfreid Mureșan, Dan Nica, Rovana Plumb și Mihai Tudose .

Cine s-a abținut

Dragoș Pîslaru, Adrian-Dragoș Benea și Marian-Jean Marinescu s-au abținut.

Absent

Europarlamentarul Claudiu Manda a fost absent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia