Connect with us

Actualitate

Lansare de carte Daniela Floroian

Published

on

lansări și prezentări de carte -Daniela floroian mogos

„Povestea Regelui An și a Celor Patru Anotimpuri”, sâmbătă, la Mogoș

Un nou volum semnat de autoarea Daniela Floroian, de această dată unul în proză, dedicat celor mici și intitulat „Povestea Regelui An și a Celor Patru Anotimpuri”.

Evenimentul de lansare, moderat de bibliotecara Olga Oprean, va avea loc sâmbătă, 25 februarie 2023, la Mogoș, la Biserica Ortodoxă Mogoș-Miclești, de la ora 12.00.

Vor fi alături de autoare atât reprezentanți ai Consiliului Județean Alba, primarul comunei Mogoș, Mircea Liviu Macavei, preotul Călin Oprean, Sularea Ovidiu, director al Școlii Gimnaziale Mogoș, Nadia Fărcaș, editor la Editura Ecou Transilvan, Ela Rus, ilustratoarea cărții, Ana Cosma, președinta Asociației Transilvania Business Woman, Silvan Stâncel, managerul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, cât și alți prieteni și apropiați.

Cu această ocazie, după un scurt moment de lectură publică din volumul lasat, oferit de elevele Maria și Ioana Oprean, copii de la Școala Gimnazială Mogoș vor susține un frumos spectacol, urmat de obișnuita sesiune foto și de autografe.

Apărută la Editura Ecou Transilvan, cartea beneficiază de o ilustrație deosebită, prin contribuția talentatei Ela Rusu, astfel încât fantastica poveste își găsește oglinda perfectă în desenele care vin să completeze farmecul universului imaginat de autoare.

„Fiind un volum care a beneficiat de susținerea financiară a firmei Giro din Alba Iulia, căreia doresc să-i mulțumesc și pe această cale, cartea va fi oferită gratuit copiilor din comuna Mogoș și va fi însoțită de autograful autoarei și al ilustratoarei.

De menționat că ea a mai fost dăruită până în prezent și copiilor din localitățile Laz și Oarda de Sus și, de asemenea, copiilor de la corul „Flori de mai” din Alba Iulia. Despre carte și poveste, toți cei ce doresc să afle câte ceva sunt invitați la Mogoș, unde se vor bucura de o după amiază cu lectură, voie bună și ospitalitatea gazdelor noastre”, dezvăluie Daniela Floroian.

Evenimentul de sâmbătă, 25 februarie 2023, are loc în cadrul proiectului 3.17 Lansări și prezentări de carte, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, împreună cu Primăria comunei Mogoș, Biblioteca comunală „Ovidiu Bîrlea” Mogoș, Parohia Ortodoxă Mogoș-Miclești, Asociația Transilvania Business Woman și editura Ecou Transilvan.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate