Connect with us

Actualitate

Incendiu în prima zi de Paște în Comuna Poiana Vadului, sat Pășești

Published

on

Necazurile nu se opresc nici în zi de sărbătoare.

În comuna Poiana Vadului, sat Pășești, jud.Alba, în dimineața zilei de 2 mai, în jurul orei 4, focul a cuprins bucătăria de vară, acoperișul și o parte din casa unei gospodării.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, rămânând în urmă distrugerile provocate de flăcările necruțătoare.

Emisiune realizată în studiourile Alba Carolina TV cu domnul primar Toader Beniamin:

UPDATE:

Conform declarației primarului comunei Poiana Vadului, Toader Beniamin, în momentul în care au ajuns pompierii la casa incendiată focul era deja stins de localnici, ”pompierii au mai dat cu apă pentru a lichida jăraticul de jos”.

La stingerea incendiului au participat aproximativ 40 de cetățeni din comună, fiecare având găleți cu apă cu care au stins focul.

Autoutilitara ISU s-a împotmolit pe drumul ce ducea spre casa incendiată, fiind ajutați de cetățenii din comună, cu buldozerul primăriei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba a transmis redacției Alba Carolina TV următoarele precizări:

  • la ajungerea forțelor de intervenție la fata locului erau mobilizati mai mulți sateni care au actionat pentru limitarea propagarii incendiului, fapt pentru care le mulțumim
  • incendiul a fost provocat de un trasnet care a lovit o anexa aceasta fiind distrusa de incendiu pe aprox. 25 mp. De asemenea au fost afectati aprox 25 de mp din peretele si acoperisul casei.
  • din cauza drumului de acces foarte greu pompierii militari au întins linii de furtun pw distanță de peste 100 m.
ISU alba munte
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba

OARE CINE ESTE ÎN SPATELE DOSARULUI AB 2628. Concurs la Casa de Asigurări de Sănătate Alba

Fiindcă suntem în zile de sărbătoare, cea mai mare sărbătoare a lumii, Învierea Mântuitorului Hristos, nu putem face altceva decât să spunem familiei din satul Pășești ceea ce a spus Ioan Gură de Aur despre necazuri: ”Pe cel care se bucură în Domnul, niciun necaz nu-l va scoate din bucuria lui”, iar celor cu mână largă, să fie o binecuvântare pentru această familie!

Speranța într-un viitor mai bun este un leac împotriva necazurilor.

Hristos a înviat!

1 Comment

1 Comment

  1. Simona

    mai 3, 2021 at 9:37 pm

    Dezinformare! Sătenii au stins i. Proporție de 90 % focul pana la venirea pompierilor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia