Connect with us

Actualitate

Dorin Nistor, primarul Sebeșului – întâlnire cu ministrul dezvoltării pentru a susține proiectele de infrastructură din Programul „A. Saligny”

Published

on

Ministrul dezvoltarii dorin nistor sebes carolinatv

Prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, se modernizează străzile Tineretului, Arini, Zăvoi, Crângului și altele.

În data de 19 septembrie 2023, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației din București, primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, a avut o întâlnire cu ministrul Adrian Ioan Veștea, prilej cu care s-a discutat despre investițiile pentru care Sebeșul a obținut finațări nerambursabile prin intermediul ministerului.

Astfel, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, se modernizează străzile Tineretului, Arini, Zăvoi și Crângului, care sunt aproape de finalizare, urmând ca în perioada următoare să se realizeze deconturile din cadrul programului de finanțare nerambursabilă „Anghel Saligny”.

Pentru străzile Oituz, Doinei, Moților, Cloșca (tronson cuprins între strada Horea și trecerea la nivel cu calea ferată 211 Sebeș – Petrești de la km 1+347), Alunului și strada Depozitelor există proiect tehnic actualizat și se va trece la licitația pentru realizarea lucrărilor. Lucrările de modernizare a străzilor includ partea carosabilă, trotuare pietonale, accese la proprietăți, parcări, spații verzi, amenajarea intersecțiilor și racordurilor cu străzile laterale, asigurarea colectării si evacuării apelor pluviale, lucrări de siguranță rutieră.

Un alt subiect abordat a fost dezvoltarea rețelei de distribuție a gazelor naturale în satul aparținător Răhău.

„Valoarea totală a finanțărilor nerambursabile asigurate din Programul „Anghel Saligny” menționate mai sus este de 28,4 milioane lei” transmite Dorin Nistor, primarul Municipiului Sebeș.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate