Connect with us

Actualitate

De ce ,,oameni ca tine schimbă Alba Iulia în bine!”

Published

on

Să fie Alianța USR-PLUS, singura soluție reală pentru Alba Iulia?

Acum, în preajma alegerilor locale, din 27 septembrie 2020, ni se promit, din partea actualului viceprimar cu atribuții de primar, lucrări edilitare, ce ne-au mai fost promise și care nici măcar n-au fost începute până acum.

Sondaj AlbaCarolinaTV: Alege viitorul primar al municipiului Alba Iulia

Este o dovadă clară de oportunism politic și de sfidare la adresa cetățenilor, ce așteaptă de foarte mult timp rezolvarea acestor probleme permanente și pe care ne-ar fi foarte greu să le înșirăm în totalitate.

Alianța USR-PLUS promovează o politică nouă, modernă, în care profesionalismul, seriozitatea și interesul pentru cetățean sunt puse pe primul plan, iar acestea vor constitui și pentru Alba Iulia elementele de bază ale unei administrații de succes.

Sondaj AlbaCarolinaTV: Alege viitorul președinte al Consiliului Județean Alba

Domnul Gabriel Pleșa, împreună cu echipa de consilieri ai Alianței USR-PLUS, vin la conducerea Primăriei și a Consiliului Local Alba Iulia cu hotărârea fermă de a schimba radical modul în care se face administrație locală în Cetatea Unirii de aproape treizeci de ani și de a repune orașul nostru pe o poziție onorabilă, pe care o merită pe harta României și chiar a Europei.

Dragi albaiulieni, vă îndemnăm să aveți încredere în echipa Alianței USR-PLUS Alba Iulia, condusă de domnul Gabriel Pleșa și să aveți ferma convingere că acordându-le votul, orașul se va afla pe mâini sigure și va fi eliberat din sfera de influență a grupurilor de interese, care l-au stors de vlagă de multă vreme.

Să nu uitați că ,,oameni ca tine schimbă Alba Iulia în bine!”

Comunicat de presă al Biroului Local USR Alba Iulia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia