Connect with us

Actualitate

Cu ocazia zilei Jandarmeriei Române, un maistru militar și 5 subofiţeri au fost înaintaţi în gradul următor

Published

on

avansari jandarmi alba

Avansări în grad în cadrul Jandarmeriei Alba

Cu ocazia zilei Jandarmeriei Române, pentru rezultate foarte bune obţinute în activitatea profesională, un maistru militar și 5 subofiţeri din cadrul Jandarmeriei Alba au fost înaintaţi în gradul următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad. Acestea au îndeplinit condiţiile prevăzute de Legea 80/1995 privind statutul cadrelor militare, iar noile grade au fost înmânate de prim adjunctul inspectorului şef, domnul locotenent – colonel Pașca Tudor Gheorghe.

Vezi Certificatul Verde Digital reglementează interdicția de circulație

În cadrul festivității desfăşurate la sediul instituţiei, maistrul militar clasa a I –a Miclea Constantin – Daniel a primit gradul de maistru militar clasa I, plutonierul adjutant Bârlog Gabriel-Marius și plutonierul adjutant Otveș Lucian au fost înaintați la gradul de plutonier adjutant șef, iar plutonierul major Herța Ionuț-Onac a fost înaintat la gradul de plutonier adjutant. În plus, de la această dată plutonierul Bișboacă Marius și plutonierul Jinar Ioan-Dan au primit gradul de plutonier major.

jandarmi alba

În prezenţa colegilor, cadrele militare avansate în grad şi-au primit noile grade, însoţite de felicitări pentru rezultatele obţinute şi urări de succes în activitatea viitoare.

PROTEST anti-COVID în mijlocul nopții, la Alba Iulia

În cadrul aceleiaşi festivităţi, pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu, 24 de ofiţeri şi 178 de subofiţeri au fost recompensaţi cu felicitări şi mulţumiri.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia