Connect with us

Actualitate

Creșa modernă din Parcul Arini Sebeș

Published

on

cresa airini sebes

Primarul Dorin Nistor prezintă stadiul lucrărilor

„Așa cum probabil știți, în Parcul Arini construim o creșă care va primi 40 de copii și care estimăm că va fi finalizată în primăvara anului viitor. Lucrările se realizează printr-o finanțare nerambursabilă, iar terenul necesar este pus la dispoziție de autoritatea locală și are o suprafața de 1.600 metri pătrați.

Clădirea va fi eficientă energetic și va beneficia de toate facilitățile prevăzute de reglementările legale: camere de joacă, dormitoare, spălătorie proprie, bucătărie, sală mare funcțională, cabinet medical, spații administrative.

Spațiile de joacă în aer liber vor fi generoase, de cel puțin 10 metri pătrați pentru fiecare copil. Acoperișul va putea fi folosit și pentru a fi amenajate spații verzi, terase înverzite. Tot pe acoperiș se vor monta panouri fotovoltaice pentru a asigura energia necesară funcționării” a transmis primarul Sebeșului, Dorin Nistor.

Reamintim faptul că Primăria Municipiului Sebeș a derulat mai multe investiții cu finanțări nerambursabile pentru infrastructura de educație dedicată preșcolarilor (segment deficitar în localitate): a fost finalizată creșa și grădinița din cartierul Valea Frumoasei, iar în cartierul Aleea Parc se află pe ultima sută de metri lucrările pentru o nouă creșă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate