Connect with us

Actualitate

Concertul „Magia Crăciunului la Alba Iulia – Terasa Viilor din Alba Iulia

Published

on

The Puzzles

Joi, 21 decembrie 2023, la Terasa Viilor din Alba Iulia, bine cunoscuta trupă albaiuliană „The Puzzles” va susține concertul de Crăciun intitulat simplu și explicit „Ninge cu Magie”.

Concertul va începe la ora 19:00, iar trupa va interpreta celebre cântece de Crăciun din repertoriul românesc și internațional, alături de propriile creații muzicale. Având în vedere numărul limitat de locuri, toți cei ce vor să petreacă o seară frumoasă în ambianța plăcută a perioadei sărbătorilor de iarnă și pot rezerva locuri, începând de astăzi.

Trupa The Puzzles a luat naștere în urmă cu 12 ani aducând pe scenă un suflu nou impus de tinerii muzicieni care își doreau să le insufle albaiulienilor un adevărat „pansament pentru suflet” prin stilurile muzicale abordate, prin tinerețea și entuziasmul lor. De atunci, The Puzzles a fost prezentă în emisiuni de radio și TV și a susținut sute de concerte și evenimente oferindu-le celor prezenți bucurie, emoție, energie și amintiri de neuitat.

Joi, 21 decembrie 2023, începând cu ora 19:00, toți cei prezenți la terasa Viilor vor simți din plin magia Crăciunului în ritmuri muzicale, alături de Robert Gavrilaș la voce, Dan Liviu Cernat la vioară electrică, Călin Paraschiv la chitară electrică, Cristian Alexievici la clape, levente Szocs la chitară bass și Sile Borca la tobe.

Pentru cei interesați se pot obține informații suplimentare la locație sau pe site-ul trupei. Le dorim succes muzicienilor noștrii, același succes cu care ne-au obișnuit de fiecare dată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate