Connect with us

Actualitate

„Cei 7 ani de acasă”, Întrebări legate de creșterea și educația bebelușilor. „BebeBiblioteca”

Published

on

parenting alba iulia bebe biblioteaca Adina Drimbe

Tema lunii octombrie la atelierul de parenting „BebeBiblioteca”

Dobândirea unor abilități care să le permită părinților să-și educe proprii copii într-un mod asumat, conștient și informat este o treabă destul de grea, mai ales atunci când aceștia se află în situația de a fi pentru prima data părinți.

La fiecare etapă de dezvoltare a copilului, părinții se întreabă dacă i-au educat bine sau dacă și-au asumat așa cum trebuie rolul de părinte. Pentru a răspunde la aceste întrebări și la multe altele legate de creșterea și educația bebelușilor, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba organizează lunar un atelier de parenting.

Aici, părinții dornici să discute problemele cu care se confruntă și să găsească răspunsuri la acestea, se pot întâlni online, pe pagina de Facebook a bibliotecii, cu psihoterapeutul Adina Drimbe care, alături de sfaturi utile, le recomandă cele mai noi și mai interesante cărți de specialitate ce se găsesc în colecțiile bibliotecii,

Studiile de specialitate au arătat că pentru educația unui copil, un rol major îl au „cei 7 ani de acasă, de aceea psihoterapeutul Adina Drimbe a ales această temă pentru a fi discutată și analizată la adresa www.facebook.com/BibliotecaJudețeanăLucianBlagaAlba, joi, 14 octombrie 2021, începând cu ora 17:00.

Cei prezenți la întâlnirea online, vor primi sfaturi utile și vor asista la abordări interesante pe marginea temei propuse. Atelierul se va încheia cu recomandări de lectură de specialitate, cărțile recomandate putând fi împrumutate gratuit de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Totodată, specialiștii din cadrul bibliotecii vor recomanda și cărți de lectură pentru cei mici, în funcție de nivelul de vârstă și de preferințele fiecăruia.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate