Connect with us

Actualitate

Ce au pățit 3 bărbați care au fost surprinși de jandarmi în timp ce consumau băuturi alcoolice într-un loc public?

Published

on

jandarmeria alba

Trei persoane au fost sancționate după ce au fost surprinse de jandarmi în timp ce consumau băuturi alcoolice într-un loc public din municipiul Alba Iulia.

Marți, 3 mai, jandarmii albaiulieni au identificat 3 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 47 de ani, care consumau băuturi alcoolice în timp ce se aflau într-un loc public.

După ce jandarmii le-au explicat că fapta săvârșită reprezintă contravenție, cei trei petrecăreți au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 600 de lei.

ANAF:contribuabilii care realizează venituri din prestarea unor activități de înfrumusețare/întreținere corporală. Până când se poate depune Declarația unică?

Precizăm că potrivit prevederilor legale, consumul de băuturi alcoolice în locuri precum drumuri publice, parcuri, stadioane și terenuri sportive, instiuții culturale, săli de spectacole, instituții sau unități economice, toate mijloacele de transport în comun, autogări sau gări se sancționează cu amendă de la 100 la 500 de lei.

În incinta acestor locuri publice se pot consuma băuturi alcoolice prin delimitarea unor spații special amenajate pentru consum, prin hotărârea conducerii locurile publice respective. Sunt exceptate localurile de alimentație publică, turism precum restaurante, baruri și discoteci.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia