Connect with us

Actualitate

Aur și argint la Campionatul Național U 18 judo pentru sportivii din Alba Iulia

Published

on

sport judo alba

Bogdan Laura Alexia și Alexandru Sibișan fac parte din lotul național de judo și participă la programele centralizate de pregătire, conform calendarului Federației Române de Judo

Victorii importante pentru judoka legitimați la CS Unirea Alba Iulia: Aur și argint la Campionatul Național U 18.

Alexia Laura Bogdan (15 ani) și Alexandru Sibișan (16 ani), judoka legitimați la CS Unirea Alba Iulia, au obținut medalii de aur și argint, la Campionatul Național U 18 Individual, feminin și masculin, desfășurat în perioada 19-20 februarie la Poiana Brașov.

Rezultate pentru CS Unirea Alba Iulia:

Bogdan Laura Alexia (48 de kilograme) – medalie de aur, campioană națională;

Alexandru Sibișan (81 de kilograme) – medalie de argint, vicecampion național.

Antrenorii sportivilor sunt Dinu Alin și Dinu Cristian, care i-au pregătit și format de la vârste fragede.

Nu aruncăm cu banii publici pe fereastră.Decizia STP Alba Iulia S.A de a anula gratuitățile este un act unilateral și abuziv

Advertisement

Cei doi sportivi fac parte din lotul național de judo și participă la programele centralizate de pregătire, conform calendarului Federației Române de Judo. Bogdan Laura Alexia este componentă a Centrului Olimpic Cluj, în vreme ce Alexandru Sibișan este component al Centrului Olimpic Pitești.

”Rezultatele obținute, la cel mai înalt nivel din România, fac cinste judo-ului albaiulian și mențin vie flacăra unui sport atractiv pentru copii și adolescenți. Pe lângă faptul că oferă o dezvoltare fizică armonioasă, judo crește gândirea creativă, îndemânarea și precizia, curajul, autodisciplina, inteligența, dar nu în ultimul rând asigură un bun sistem de autoapărare. Laura și Alexandru demonstrează că în judo se poate obține și performanță, respectiv recunoaștere la nivel local și național”

Reaua credință împiedică democrația la Primăria Șibot!

Rezultatele celor doi judoka nu sunt deloc surprinzătoare, în contextul în care, anul trecut, au mai ocupat podiumul la competiții de înalt nivel.

Următoarea competiție pentru secția de judo a CS Unirea Alba Iulia va fi Finala Campionatului Național de Seniori, în perioada 18-21 martie, la Poiana Brașov. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia