Connect with us

Actualitate

Aparate medicale noi la Spitalul Orășenesc Cugir

Published

on

Cetățenii orașului Cugir vor putea beneficia de aparate medicale de ultimă generație în cadrul cabinetului de Dermatologie.

Managerul spitalului, Florin Arion împreună cu echipa secției de Dermatologie, au recepționat alte 4 aparate profesionale pentru tratarea afecțiunilor dermatologice.

Cel mai important aparat, MEDISUN 2800 Innovation, este o cabină profesională de UV-terapie folosită in tratarea afecțiunilor dermatologice ale întregului corp (psoriazis, neurodermatite, vitiligo, etc.). Pentru realizarea tratamentului se pot folosi lămpile UVA, UVB311 sau o combinație a acestora.

Controlul și operarea cabinei se realizează computerizat printr-un panou touch screen aflat pe ușa modulului. Software-ul integrat oferă cel mai inalt grad de siguranță, un tratament confortabil și de precizie. În timpul tratamentului, pacientul va sta în picioare, în mijlocul cabinei.

Un aparat de crioterapie cu azot lichid, care ajută la tratarea formațiunilor tumorale cutanate, veruci, nervi. Acesta îngheață leziuni care se usucă și cad.

Dermatoscop HEINE DELTA 20T cu LED 2,5 cu imersie și polarizare. Calitate înalta, sistem optic acromatic ce oferă rezoluție și claritate pentru tratarea afecțiunilor dermatologice.

FreezePen – pentru tratarea afecțiunilor dermatologice și a leziunilor mici, în mod pur și simplu nedureros. Fără tăieturi sau sângerări, fără anestezie – chiar și pentru copii.

Aparatul dă semnale ușoare de înțepături când tratamentul este complet.

Advertisement

Oferă rezultate bune fără cicatrici. Țesutul sănătos este neafectat iar țesutul înghețat dispare în câteva săptămâni.

Managerul spitalului a declarat că investițiile în aparatură medicală vor continua, acestea fiind utile atât pentru cadrele medicale cât mai ales pentru pacienți, pentru a crește gradul de performanță a actului medical, astfel încât pacienţii care ajung la Spitalul Orășenesc Cugir să aibă parte de tratamente şi intervenţii mai sigure pentru sănătatea lor.

Aparatele recepționate fac parte din cadrul proiectului cu finanțare europeană -Modernizare ambulatoriu Cugir prin achiziție de dotări- prin internediul căruia se achiziționează 57 de echipamente medicale pentru cabinetele: cardiologie, medicină internă, diabet și boli metabolice, boli infecțioase, pediatrie, dermatologie, endocrinologie, pneumologie, radiologie, recuperare medicală, chirurgie, oftalmologie, laborator analiză etc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia