Connect with us

Actualitate

Alexandru Sibișan a obținut medalia de argint la Campionatul Național Ne Waza U23, judoka

Published

on

Alexandru Sibișan

Alexandru Sibișan este un sportiv care a obținut în acest an mai multe medalii, atât la competițiile naționale, cât și la cele internaționale.

Între ultimele sale performanțe se numără: medalie de aur la Campionatul Național Ne Waza U 21, medalie de aur la Jocurile Francofoniei, medalie de bronz la Turneul Internațional de Juniori, medalii de argint la Cupa României Seniori și la Campionatul Național de Seniori Ne Waza.

Alexandru Sibișan, judoka legitimat la CS Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de argint la Campionatul Național Ne Waza U23, desfășurat în 2 și 3 decembrie la Izvorani. Sportivul nostru a concurat la categoria de greutate + 81 de kilograme.

Alexandru Sibisan

La Campionatul Național Ne Waza U23, desfășurat recent la Izvorani, Alexandru Sibișan a demonstrat încă o dată că munca și determinarea aduc succes. Sportivul nostru a reușit să se impună în fața unor adversari puternici și experimentați. Sportivii secției de judo de la CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către antrenorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate