Connect with us

Actualitate

A doua ediție a Semimaratonului „Țara de Piatră” din Avram Iancu în Câmpeni

Published

on

Semimaraton_Țara de Piatră_ din Avram Iancu în Câmpeni

O experiență unică de alergare de-a lungul drumului istoric al lui Avram Iancu, conectându-i cu spiritul strămoșilor și energia naturii apusene

Suntem încântați să anunțăm cea de-a doua ediție a Semimaratonului „Țara de Piatră” din Avram Iancu în Câmpeni, organizat de Apuseni Spirit, o asociație non-profit dedicată protectiei animalelor și dezvoltării sustenabile în regiunea Apusenilor.

Evenimentul va avea loc duminică, 16 iulie, și oferă participanților o experiență unică de alergare de-a lungul drumului istoric al lui Avram Iancu, conectându-i cu spiritul strămoșilor și energia naturii apusene.

Semimaratonul „Țara de Piatră” nu doar că aduce împreună pasionați de alergare, ci are și un impact direct în comunitatea noastră. Toți banii strânși prin înscrieri și sponsorizări vor finanța proiecte și inițiative care sprijină dezvoltarea locală, protecția animalelor și promovarea tradițiilor și valorilor apusene. Astfel, prin participarea la acest eveniment, nu doar că veți experimenta o competiție sportivă memorabilă, dar veți contribui și la progresul comunității noastre.

Prin colaborarea cu profesorii de educație fizică din regiunea Apuseni, ne dorim să promovăm un stil de viață activ și sănătos, inspirând participanții să-și depășească limitele și să-și descopere potențialul maxim în cadrul acestei competiții.

Vă încurajăm să vă alăturați acestei călătorii sportive și umane, în care să sărbătorim frumusețea peisajelor apusene și valorile comunității noastre.

Pentru înscrieri, vă rugăm să accesați https://my-run.ro/race-pay/?contestId=162.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate