Connect with us

Eveniment

Zilele Orașului Câmpeni. Program

Published

on

zilele orasului campeni carolinatv

Zilele Orașului Câmpeni începând cu vineri, 25 august 2023, cu o defilare a majoretelor, ansamblurilor artistice participante și a Fanfarei Județului Alba.

Prima zi va cuprinde un program artistic susținut de Taraful „Moțul” din Horea, Ansamblul „Doina Moțului” din Câmpeni, Ansamblul „Brădeana” din Sohodol, precum și recitalurile interpreților Liviu Burz și Cornel Borza.

Sâmbătă, manifestările de la Câmpeni vor continua pe parcursul zilei cu un târg al meșterilor populari, iar seara se va încheia cu două concerte extraordinare susținute de Talisman și respectiv Feli.

Târgul meșterilor populari va continua și pe parcursul zilei de duminică, zi în care copiii vor avea parte de numeroase ateliere creative și jocuri.

Organizatorii au pregătit un amplu spectacol artistic în care vor evolua Ansamblul din Abrud, Ansamblul din Baia de Arieș, Ansamblul Folcloric „Păstrătorii Tradiției” – Pecica din Arad, Ansamblul „Românașul– Albești” din Sighișoara. Zilele Orașului Câmpeni se vor încheia duminică seara cu un recital susținut de Cornelia și Lupu Rednic.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate