Connect with us

Actualitate

“Valahu”, atinge un nou record la Alba Iulia.Truck Tuning Art

Published

on

In cadrul celui mai mare festival de tiruri tunate din România TTA, organizat la Alba Iulia, Radu Georgescu- cunoscut “Valahu”, a realizat o spectaculoasă demonstrație de forță.

“Valahu” a început demonstrația prin a trage un cap tractor din forța picioarelor. Apoi, cu ajutorul unei funii și doar din forța brațelor, a tras un alt cap tractor, fără mănuși.
“Se mișcă, se mișcă tare!”- strigau organizatorii și oamenii care asistau la demonstrațe, entuziasmați și uimiți de forța lui Radu.

“Valahu” reușește să tragă un tir de aproape 16 t, numai din forța brațelor, atingând un nou record.

Ultima demonstrație, dar si cea mai grea, a fost provocarea de a trage un ansamblu format din cap tractor cu o semiremorcă, ce cântărește aproximativ 16 t, tot din forța brațelor. Evident că “cel mai puternic om din România”, așa cum fanii îl numesc, a reușit terminând demonstrația cu succes.

Acestea sunt vorbele lui “Valahu” după ce a finalizat demonstrația de forță:

“Iubirea voastră ,faptul că ați crezut în mine, ne-a făcut să fim mai puternici. Întotdeauna prin unire, ce s-a întâmplat aici acum peste 500 de ani, putem fi mai puternici.”

“Am 16 recorduri mondiale,acesta este al 17-lea cu siguranță”

“Toată lumea mă întreabă ce mănânc. Această forță o am de 37 de ani, de când fac sport de performanță.” -declară Radu Georgescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate