Connect with us

Actualitate

Răzbunarea moților din Câmpeni la umilița din partea primăriei. Au pus mâna pe topor și au mers în pădure

Published

on

brad campeni

Localnici din Câmpeni nu au mai suportat umilința din partea primăriei care a împodobit un brad în bătaie de jos și au pus mâna pe topoare și au mers în pădure, de unde au adus un brad de peste 8 metri înălțime.

Zilele trecute primăria din Câmpeni s-a facut de rusine când au împodobit un brad în bătaie de joc. După ce poze cu „opera de artă ” a primăriei au apărut în mediul on line, internauții dar și localnici au făcut haz de necaz. Toți se întrebau cum este posibil ca în orașul Câmpeni unde pădurile de conifere sunt peste tot, un brad anemic și împodobit în dorul lelii, să-i reprezinte.

Primarul din Câmpeni a încercat să motiveze situația printr-o postare pe facebook:

” Trebuie să spun că am avut în fața Primăriei, brad și copaci minunați dar care au fost din păcate tăiați. Acest brăduț l-am plantat în luna noiembrie a acestui an și specialiștii au spus că fiind mai mic are șanse mai mari să se prindă. „

brad mic primaria campeni

La doar câteva zile, moții care nu au mai putut îndura umilința din partea primăriei au pus mâna pe topoare și au mers în pădure să caute un brad falnic și demn pentru Capitala Țării Moților, Câmpeni. Nu a durat mult și s-au întors în oraș cu un brad foarte frumos. L-au așezat în centrul orașului lângă, statuia lui Avram Iancu.

Copii din orașul Câmpeni contribuie și ei la decorarea bradului de Crăciun.

Falnicul brad a fost găsit cu ajutorul ocolului silvic Valea Arieșului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia