Connect with us

Actualitate

Provocările civilizației

Published

on

Problemele din viața cotidiană la Real Risc

O adevărată problemă de interes local o reprezintă poluarea de către Kronospan la Sebeș, un oraș cu peste 27.000 de locuitori poluat zilnic, cu proximitățile sale.

Retragerea autorizației pentru instalația de formaldehidă de la Kronospan

Localnicii au început un demers în acest sens și au strans peste 400 de semnături pentru retragerea autorizației pentru instalația de formaldehidă de la Kronospan de către Agenția pentru Protecția Mediului.

În acest sens va avea loc și o dezbatere publică organizată de Primarul din Sebeș invitând doritorii pe data de 09.03 la Casa de Cultură pentru a dezbate problema poluarii care pune în pericol sănătatea populației.

Problema unei femei bolnave de cancer din Cut

O altă problemă ridicată în platoul emisiunii Real Risc a fost o doamnă din Comuna Cut care bolnavă de cancer fiind, cere ajutor din partea Primăriei din comuna respectivă, rezultatul fiind negativ.

Vezi si Abur de uscare şi praf de lemn’. Din nou şi din nou…e altceva. Kronospan Sebeş

La nivelul comunei, spune femeia din Cut, că ar fi aproximativ 20 de persoane bolnave de cancer. Probabil, poluarea de la Kronospan influenteaza această situaţie.

Soluţia pentru România

Expertul în dezvlotare durabilă, Călin Georgescu a ținut un discurs memorabil legat de problemele cu care ne confruntăm ca și popor și soluțiile pe care le putem aborda pentru rezolvarea problemelor întâmpinate.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia