Connect with us

Actualitate

Programul „Rabla” suplimentat

Published

on

2.000 de tichete pentru programul Rabla pot fi accesate de solicitanți, iar programul a fost suplimentat cu 12 milioane de lei

„Anul acesta, Programul Rabla a atins un succes istoric în cei 12 ani de când funcționează: a fost primul an în care tichetele electronice au fost epuizate în mai puțin de trei săptămâni și primul an în care Ministerul Mediului decide două suplimentări de buget. După ce în luna iulie am venit în completarea Programului cu 4.000 de tichete electronice care s-au epuizat și ele pe parcursul câtorva zile, astăzi am decis o nouă alocare bugetară care acoperă circa 2.000 de tichete electronice. În prezent, avem în derulare și Programul ‘Rabla Plus’, dedicat mașinilor electrice. Suplimentarea bugetului pentru ‘Rabla Clasic’ oferă și cetățenilor care doresc să achiziționeze o mașină electrică, un beneficiu cumulat de aproape 6.000 de euro”, a afirmat Pașca Palmer. (Sursa: agerpres.ro)

Potrivit ministrului Mediului, prima de casare prevăzută în Programul ‘Rabla Clasic’ rămâne de 6.500 de lei, cu posibilitatea accesării suplimentare a două eco-bonusuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia