Connect with us

Actualitate

PNL ȘI-A DEPUS CANDIDATURILE

Published

on

Candidații din partea Partidului Național Liberal s-au prezentat miercuri, 26 octombrie la Biroul Electoral județean pentru a-și depune dosarele pentru alegerile parlamentare.

Pe locul I la senat se află actualul senator Alexandu Pereș, iar pentru camera deputaților prima poziție în fruntea listei o ocupă vicepreședintele Consiliului județean Alba, Florin Roman.

Însoțiți de președintele Consiliului Județean Alba, cadidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie au venit la Biroul Electoral Județean pentru a-și depune dosarele. Toți candidații sunt încrezători în forțele proprii și în cele ale partidului din care fac parte.

Pentru senatorul Alexandru Pereș al fi al patrulea mandat prin care reprezintă județul Alba în Parlament.

O surpriză pe listele parlamentare ale PNL Alba este consilierul județean Claudiu Răcuci.

Președintele Consiliului Județean Alba este convins că oamenii din județ vor fi alături de candidații pentru parlamentare.

Dacă ar fi să ne luăm după rezultatele alegerilor locale din acest an la Consiliul Județean, care este prin excelență un vot politic, PNL Alba a obținut un scor de 53%. La acest rezultat, liberalii din Alba și-ar adjudeca un mandat de senator, două mandate întregi de deputați, iar al treilea mandat de deputat ar avea șanse mari să-l obțină la redistribuirea națională a mandatelor.

Advertisement

1 Comment

1 Comment

  1. nu va votez!

    noiembrie 2, 2016 at 11:52 am

    PNL,PDL,PAD,PCR= tot un ***** mare-s toti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia