Connect with us

Actualitate

Ordinea de zi pentru şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului din 7 martie 2023. Misiuni şi operaţii militare

Published

on

ordinea de zi senat camera deputatilor

Aprobarea intrării, staţionării şi desfăşurării de operaţiuni pe teritoriul României a detaşamentului spaniol de aeronave multirol pentru a executa misiuni în cadrul activităţilor de vigilenţă sporită și altele

1.Informare din partea Preşedintelui României, domnul Klaus-Werner Iohannis, cu privire la aprobarea forţelor şi mijloacelor Armatei României şi ale Ministerului Afacerilor Interne care sunt trimise la misiuni şi operaţii, în afara teritoriului naţional, în anul 2023.
2.Informare din partea Preşedintelui României, domnul Klaus-Werner Iohannis, cu privire la aprobarea intrării, staţionării şi desfăşurării de operaţiuni pe teritoriul României a detaşamentului spaniol de aeronave multirol pentru a executa misiuni în cadrul activităţilor de vigilenţă sporită ale NATO.
3.Informare din partea Preşedintelui României, domnul Klaus-Werner Iohannis, cu privire la aprobarea dislocării, la nevoie, a Forţei de Răspuns a NATO cu capacitate de reacţie foarte ridicată – VJTF, în scopul pregătirii şi defăşurării de operaţii militare pe teritoriul României, în anul 2023, potrivit datelor de planificare transmise de către autorităţile NATO.
4.Proiectul Declaraţiei Parlamentului României la împlinirea pe 24 februarie 2023 a unui an de la declanşarea războiului de agresiune al Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei.
5.Proiectul de Hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.11/2021 privind aprobarea componenţei nominale şi a conducerii Delegaţiei permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO.
6.Proiectul de Hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr.23/2011 privind constituirea Comisiei comune pentru integrare europeană dintre Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova.
7.Numirea preşedintelui Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Vot secret cu buletine de vot
8.Numirea unui consilier de conturi, vicepreşedinte al Autorităţii de Audit.

Raportul comun al Comisiilor pentru buget ale celor două Camere ale Parlamentului.


Vot secret cu buletine de vot

Sursa: Camera Deputaților

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate