Connect with us

Actualitate

MASA POPULARĂ DE 1 DECEMBRIE 2017

Published

on

MASA POPULARĂ DE 1 DECEMBRIE 2017

Masa populară de 1 Decembrie la Alba Iulia a hrănit aproape 15.000 de musafiri ai oraşului. Mâncare „la cazan” a fost pe săturate, la fel şi vinul care a completat meniul pregătit în frunte cu chef Cătălin Scărlătescu.

“Secretele” ce aduc aroma deosebită sunt slănină afumată, mărar, sare, piper, ardei capia întreg, pentru savoare uşor dulceagă, ardei iuţi şi foi dafin. Bucătarii s-au pregătit de două zile, iar pentru mâncarea de 1 Decembrie, au început lucrul de dimineaţa, de la ora 6.00.
Ca în fiecare an de Ziua Naţională a României, la Alba Iulia se mănâncă, iar anul acesta parcă masa a fost mai bună ca niciodată. 47 de bucătari din România s-au unit la Alba Iulia pentru a pregăti porţiile de fasole cu ciolan şi varză cu cârnaţ.

Autorităţile din Alba Iulia au pregătit o masă populară cu circa 15.000 de porţii pentru participanţii la Ziua Naţională. Mâncarea a fost pregătită de aproape 50 de bucătari coordonaţi de chef Cătălin Scărlătescu.

PROGRAMUL de 1 DECEMBRIE 2017, Alba Iulia: Paradă militară, focuri de artificii, concerte și masă populară

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia