Connect with us

Actualitate

”Mama este o femeie, tatăl este un bărbat”, a declarat ministrul Justiției, Judit Varga

Published

on

judit-varga-ungaria

Din păcate nu se declară așa ceva în România

Guvernul Ungariei a propus, marți, un amendament constituțional privind abordarea din perspectivă creștină a rolurilor de gen în creșterea copiilor, scrie Reuters.

Proiectul de amendament înaintat parlamentului de ministrul justiției Judit Varga declară că copiilor trebuie să li se garanteze o „creștere bazată pe valori care decurg din cultura creștină a Ungariei”.

„Baza relațiilor de familie este căsătoria”, spune ea. „Mama este o femeie, tatăl este un bărbat.” De asemenea, se spune că Ungaria „protejează dreptul copiilor la identitatea de gen cu care s-au născut”, folosind un limbaj compatibil cu o campanie guvernamentală pentru a ilegaliza identitățile transgender.

În România, președintele țării este apărătorul ideologiei de gen, acuzând creștinii ca fiind fanatici religioși iar acești inițiatori ai Referendumului pentru protejarea căsătoriei „inflamează societatea românească”.

De ce publicăm acest articol? Pentru a avea grijă pe cine votăm în 6 decembrie 2020.

Biserica Ortodoxă a realizat o listă de criterii orientative pentru „aprecierea candidaților la alegerile parlamentare din acest an” și pe care ar trebui să le analizăm cât mai serios iar apoi să o aplicăm.

Sursa foto: Hungary Today

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate