Connect with us

Actualitate

Laura Bogdan și Alexandru Sibișan, medalii de argint și bronz la Campionatul Național Individual de Seniori, pentru judoka

Published

on

judoka alba iulia Laura Bogdan

La Campionatul Național Individual de Seniori, desfășurat în perioada 24-26 martie, la Izvorani, Laura Bogdan și Alexandru Sibișan, au obținut medalii de argint și bronz

Bogdan Laura, sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/CSM Cluj-Napoca), a concurat la categoria de greutate – 48 de kilograme și s-a clasat pe locul 2, obținând astfel medalia de argint.

Laura Bogdan
Laura Bogdan

Alexandru Sibișan (elev la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia – director Daniela Mateica), sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/CSM Pitești), a concurat la categoria de greutate – 90 de kilograme și s-a clasat pe locul 3, obținând astfel medalia de bronz.

Alexandru Sibisan judoka
Alexandru Sibisan

Sportivii secției de judo sunt pregătiți de către antrenorii Dinu Alin și Dinu Cristian. De menționat este și faptul că cei doi sportivi vin după performanțe foarte bune pe plan internațional, obținute la doar o săptămână distanță. Astfel, la Cupa Europeană de Juniori, Laura Bogdan a obținut medalia de argint în vreme ce Alexandru Sibișan a obținut medalia de bronz.

De asemenea, tot în acest an, la Campionatul Național Individual U21, Alexandru Sibișan a obținut medalia de aur, iar Laura Bogdan – medalia de bronz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate