Connect with us

Actualitate

Jocul lor de-a puterea și opoziția. Prof. Ioan Romeo Manzală

Published

on

libertate

În zilele noastre, la putere ajung numai sioniști, globaliști, masoni și alți indivizi ce fac parte din grupurile finanțate de stăpânii lumii. De aici îți dai seama că alegerile electorale nu pot fi nici corecte și nici libere, ci sunt manipulate și fraudate.

Opoziția face de obicei declarații în favoarea oamenilor, însă , datorită faptului că ea nu are putere politică, aceste declarații nu aduc cu sine absolut niciun avantaj celor mulți. Ea face astfel de declarații pentru a avea cât mai mulți susținători și cât mai multe voturi în speranța de a ajunge la putere. La putere, opoziția poate ajunge doar atunci când liderii ei vor deveni loiali față de stăpânii lumii prin constrângere, șantaj și corupție și când va fi infiltrată cu sioniști, globaliști, masoni și indivizi din grupurile finanțate de stăpânii lumii.

În majoritatea cazurilor, opoziția spune adevărul. Ea spune adevărul din două motive. Primul motiv este acela de a aduna în spatele ei câți mai mulți suporteri și votanți, în speranța de a ajunge la putere. Al doilea motiv este acela de a responsabiliza votanții.

Aceasta este valabil  pentru sistemul politic. În cazul în care sistemul implementează politici ce vor conduce la dezastre politice, sociale sau de altă natură, politicienii vor spune sau vor sugera că votanții au fost de vină, deoarece ei au fost în cunoștință de cauză atunci când au votat. Ei au fost în cunoștință deoarece opoziția le-a spus adevărul.

Sistemul politico-social

Nu se va schimba niciodată din interiorul sistemul politic actual, ci numai din exteriorul lui. Altfel spus, numai oamenii îl pot schimba prin promovarea adevărului și prin transpunerea lui în viață.

În 2024 se vor întâmpla lucruri interesante la nivel mondial și lumea va deveni mai haotică, mai periculoasă, mai stresantă.

”Fiți conștienți că ceea ce vă iese pe gură poate provoca „războaie” cu cei din jur, iar acestea pot avea consecințe dure pentru voi. Unii dintre voi trebuie să schimbe radical modul în care vorbesc, trebuie să fie mult mai atenți la limbaj, la ceea ce spun și la modul în care spun. Este necesar să învățați să vă mențineți calmul/echilibrul emoțional, să nu vă mai lăsați provocați, să nu mai reacționați violent la furie. Nu vă lăsați dezechilibrați de frică/îngrijorare/furie/ nesiguranță, fiindcă această stare dezechilibrată vă face să reacționați într-un mod care va avea efecte distructive.

Indiferent ce se întâmplă în jur, păstrați-vă credința în Dumnezeu, păstrați-vă credința că dacă îl aveți pe Dumnezeu alături de voi, el va avea grijă de voi. Nu mai vorbiți despre tot felul de lucruri negative, nu vă mai plângeți întruna de diverse lucruri, nu mai comentați tot felul de informații negative, fiindcă dacă vă concentrați atenția pe rău, îl veți atrage în viața voastră”! (scria RC Blakes).

Nu „corupţia ucide”!

Stăpânirea străină ucide! Toți politicienii discută numai despre corupție. Poveştile de genul „o să vină americanii şi o să facă ordine în România” este un excelent test de inteligenţă. Atâta timp cât suntem în UE şi NATO, controlaţi de americani şi FMI, întotdeauna vor fi corupţi. Corupţia este metoda prin care ocupanţii străinii ne controlează şi ne jefuiesc ţara. Se vorbeşte mereu despre corupţi, dar niciodată despre cine i-a corupt pe corupţi şi cine i-a urcat în funcţii.

România sărăceşte din cauza a două lucruri:

  1. Legislaţia impusă din afara ţării.
  2. Jaful de tip colonial, făcut de băncile străine şi de multinaţionale.

În primul rând, legislaţia favorizează clar companiile străine în defavoarea celor româneşti şi a cetăţenilor români. Multinaţionalele nu doar că sunt scutite de o serie de taxe şi impozite, primesc terenuri şi infrastructură gratis, au imunitate în faţa legii, ci mai mult, primesc şi ajutoare de la Stat, care, dacă ar fi acordate românilor, ar fi considerate ilegale. Aceste ajutoare constă în bani, garanţii de stat pentru credite de finanţare, fie indirect, prin scutirea de la o serie de taxe, care astfel sunt transferate, populaţiei şi micilor întreprinzători autohtoni.

Corupția este un fenomen global și este folosită ca armă geopolitică de către marile puteri occidentale, pentru a-și extinde influența asupra țărilor în care urmăresc interesele. Tragedia la noi e că cetăţenii României îi iubesc şi îi admiră tocmai pe globaliști. Statul minimal este promovat de corporații și globaliști pentru interesele lor, nu ale cetățenilor. Ce va fi în anul 2024, din punct meu de vedere, în plan extern, intern și transformări ale umanității din punct de vedere spiritual, vă expun câteva opinii personale.

 Războiul din Ucraina

Va continua până când Occidentul își va da seama că o întoarcere la ordinea mondială anterioară nu mai e posibilă. Țările care au format și formează în continuare BRICS  vin puternic din spate și, conform unor specialiști, va fi o nouă Ordine Mondială. SUA este decimată de războaie intere, care pe zi ce trece se observă un haos total. Inflație, jafuri, atacuri armate asupra persoanelor, lipsa locuințelor, a forței de muncă și multe alte nenorociri. Au războaie multe, inutile, cu diferite state ale lumii.

Sunt războaie în Gaza, Ucraina, Coreea, Taiwan, Marea Japoniei. Urmează focare în  Serbia, Țările Baltice, Polonia etc. Urmează ”Căderea Occidentului”, unde vor fi greve, lupte de stradă, inflație etc. Toate înarmările duc la sărăcie, faliment și cumpărarea țărilor pe nimic. Să urmăriți atenți Ucraina și legătura cu Israel și Gaza.

2024 va aduce o schimbare spre dreapta în Uniunea Europeană, dar este puțin probabil să aducă potopul de victorii populiste pe care unii le prezic, după ce euroscepticii au câștigat alegerile naționale în Olanda, Polonia și Slovacia și au obținut rezultate bune în Austria și Germania. Speram în plecarea Ursulei. Cu toate acestea, cea mai mare întrebare pentru 2024 este cât de mult sprijin poate oferi Bruxelles-ul Ucrainei și cât își mai permite să finanțeze acest război fără sfârșit, știind ca urmează în UE o recesiune zona euro. Garanția sigură în Europa nu este Uniunea Europeană, ci mai degrabă NATO. Ungaria și Serbia inclusiv Rusia, va juca un rol foarte important în Europa.

În plan intern

PNL caută să se agațe de ceva cu un Președinte fără ,,busolă”, ducând la ce este mai rău, un PSD care va scădea în sondaje.  Ciolacu visează departe, dar va rămâne doar cu visele. AUR, un partid instabil datorită conducerii, asemănător unei galerii de fotbal, restul ecuației se oprește aici. Politica românească este în faliment, iar statul lui Iohannis a eșuat  demult, transformându-se într-o agenție de turism. Se minte atât de mult, încât minciuna este adevăr. Ar fi bine să dăm totul Ucrainei, care, niciodată nu ne-a ajutat cu nimic.

Mulțumesc, oameni buni, că nu mă interesează niciun fel de politică. Doresc să rămân echidistant. Dar, dacă vrem să fie bine, trebuie să începem schimbarea în mod cinstit, cu noi înșine, urmărind cu perseverență pașii pentru o însănătoșire a întregii societăți.

Una dintre temele anului 2024

Este cea legată de dezastrele provocate de fenomenele geo-magnetice sau de calamități, care sunt efectul unor intervenții umane. Manipularea vremii prin intervenții umane, dar și alte tipuri de intervenții umane care au efecte catastrofale vor constitui unul dintre motivele creșterii stării de nemulțumire/ revoltă în rândul oamenilor, pentru că se va afla despre aceste lucruri. Există oameni foarte îngrijorați de agenda întunecată a unui grup restrâns de persoane, care vor să controleze umanitatea. Unul dintre efectele acestor fenomene geo-magnetice este că ele destabilizează totul în zona în care au loc, inclusiv planurile celor care au o agendă întunecată.

Este posibil ca unii dintre voi, cei care știți ce se întâmplă cu adevărat în lume, care știți niște adevăruri întunecate pe care marea masă a oamenilor nu le cunosc, să fi avut în ultimii ani momente în care ați căzut în disperare, văzând ce fac și știind ce urmăresc cei care au o agendă întunecată. Dar trăim o perioadă revoluționară din multe puncte de vedere, care este destabilizatoare, inclusiv pentru cei care au planuri întunecate.

Noi trecem în prezent printr-o noapte întunecată a sufletului la nivel colectiv și, cum ca orice astfel de încercare este dificilă, dar după ce o vom depăși, vom fi mai puternici la nivel personal, dar și ca umanitate.

Anul 2024  –  Anul Biruinței!

A mai trecut un an, și încă ce an! Supranumit “Anul Românismului”, marcat de o intensificare a fenomenului de trezire națională. 2023 a fost un an pregătitor pentru biruința ce va să fie. Conștiința națională a atins masa critică. Ea a început să se manifeste. Tot ce trebuie să facem este să continuăm să ne facem datoria sfântă față de Adevăr și față de Sângele care ne curge prin vene. Să o facem în fiecare zi și să o facem fără frică. Doar așa câștigăm.

Prin activitatea voastră zilnică, prin felul în care acționați pentru promovarea adevărului, spaima a intrat în dictatori. Această spaimă a generat legi care încalcă cele mai elementare drepturi, prin care vor să interzică elogierea trecutului glorios și rostirea adevărului istoric sub pretextul antisemitismului.

Legile nu le-a fost de ajuns, au introdus o materie întreagă obligatorie în școli, intitulată ”Istoria Evreilor” Holocaustul” și au trecut la implementarea strategiei de combatere a românismului pe 2021-2023, demarând un amplu proces de teroare și reeducare națională.

 Trezirea este doar primul pas

Destinul îți cere mai mult decât să te trezești. Te-ai născut, ai venit pe acest pământ cu o misiune istorică. Pentru a înscrie victoria finală, trebuie să ajungi un Meșter Manole, zidind parte din ființa ta la temelia României de mâine. Împlinirea acestui destin prin jertfă îi asigură dăinuirea și îți asigură un loc de glorie în istoria națională. Studiază istoria, dar nu te rezuma la studiu. Începe să o scrii.

Cu fiecare adevăr incorect politic pe care-l rostești, cu fiecare informație ce nu se învață la școală, dar pe care o împărtășești, cu fiecare carte interzisă pe care o faci să circule, rostogolești un bulgăre de zăpadă pe o pantă abruptă. Stârnești avalanșa. Tu ești în mijlocul schimbării. Tu faci schimbarea cu mentalitate de învingător

Să fie un an 2024 cu multă liniște și sănătate, fără războaie.

LA MULȚI ANI!

Al dumneavoastră, același,

Prof. Ioan Romeo Manzală

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate