Connect with us

Actualitate

Intervenții de DEZINSECȚIE pe raza Municipiului Sebeș, miercuri, 30 iunie 2021

Published

on

sebes

UPDATE

⚠ Având în vedere avertizarea meteorologică din această seară, intervențiile de dezinsecție vor fi reprogramate în zilele următoare. Vom reveni cu un anunț în acest sens.

Începând cu ora 23.00, se vor desfășura intervenții de dezinsecție pe raza domeniului public al Municipiului Sebeș

Primăria Municipiului Sebeș aduce la cunoștința cetățenilor că miercuri, 30 iunie 2021, începând cu ora 23.00, se vor desfășura intervenții de dezinsecție pe raza domeniului public al Municipiului Sebeș.

Zonele vizate sunt: parcurile aflate pe domeniul public, cartierele de blocuri, arterele principale. Intervențiile vor avea loc în Sebeș, Răhău, Petrești și Lancrăm.

USR a făct la fel ca PSD. Să fie o altă înțelegere cu biserica Ortodoxă?

Produsele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății și fac parte din grupa de toxicitate III. Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii, sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

Concurs AIUD: Post vacant, consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Reparații, Întreținere drumuri

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia