Connect with us

Actualitate

În Parcul Arini din Sebeș vor începe lucrările pentru construirea unei baze sportive de tip 2

Published

on

Parcul Arini din Sebeș baza sportiva

Baza sportivă de tip 2 va fi realizată în incinta Parcului Arini unde, pe o suprafață de 5.000 mp, va fi construit un teren sportiv de mici dimensiuni (20 metri x 40 metri), care va fi folosit pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis.

De asemenea, va fi construită o clădire pentru vestiare, o clădire administrativă și va fi amenajată o parcare pentru autovehicule.

CNAS Alba și ”Marea Reformă” – marca USR. Ce se ascunde sub CODUL 2628. Întrebări pentru candidat

Investiția beneficiază de finanțare prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul “Complexuri sportive” gestionat de către Compania Națională de Investiții (CNI).

Preocupările Primăriei Municipiului Sebeș pentru edificarea infrastructurii sportive adecvate cuprind și construirea unei baze sportive de tip 1 pe amplasamentul vechiului teren ”Pielarul”, prin același program gestionat de CNI, precum și reabilitarea bazei sportive din strada Tipografilor, prin intermediul unei finanțări nerambursabile europene din Programul Operațional Regional 2014-2020.

Cătălin Drulă-Ministrul Transporturilor la Alba Iulia: vom circula pe autostrada Sebeș- Turda în luna…

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia