Connect with us

Actualitate

Fii informat despre 5G

Published

on

Tot ce trebuie să știi despre tehnologia 5G

În urma protestului împotriva implementării tehnologiei 5G din 21 octombrie de la Berna, un astfel de protest a avut loc și la noi în țară fără prea multe persoane care să participe la acesta.

Declarația Președintelui României cu privire la implementarea acestei tehnologii a fost una foarte clară și diplomată spunând ca transmite Guvernului să mai aștepte această implementare, deoarece nu este una favorabilă pentru Romania. Piața în acest domeniu fiind foarte restrânsă, participanții la o eventuală licitație în acest domeniu fiind în număr de unu.

Frecvențele emise de către tehnologia 5G dăunează funcțiilor biologice până la nivel celular. Mai multe publicații științifice au declarat că aceste câmpuri electromagnetice emise afectează organismele vii. Efectele includ schimbarea ritmului cardiac, alterarea metabolismului, alterarea celulelor stem, deficiențe congnitive, avort și alte afecțiuni foarte grave. Și în rândul copiilor tehnologia 5G are efecte negative cum ar fi autism, ADHD și astm.

Efectele negative sunt resimțite și în natură unde s-a constatat chiar și moartea animalelor.

Studiile arată că 5G și în special 5G bazat pe spațiu contravine principiilor consacrate dintr-o suită de acorduri internaționale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia